PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization

REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization
REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization
Értékelés:

Cikkszám: Regenerate PCT - Arimistane - Velvet Bean - I3C - Vitex - Saw Palmetto - Ashwagandha - Muscle Rage

REGENERATE™. 
Hormon Optimalizáló Készítmény.

PCT-re alkalmas termék.

120 kapszulás kiszerelés.

Tesztoszteron Fokozás.
Ösztrogén Blokkolás.
Kortizol Blokkolás.
DHT Blokkolás.
Prolaktin Optimalizálás.
Progeszteron Optimalizálás.
Prosztata Védelem.


A REGENEATE PCT a tökéletes hormon optimalizáló készítmény egy dobozban, mely egyszerre fokozza a tesztoszteront, blokkolja az ösztrogént, a kortizolt és a dht-t, valamint segít optimalizálni a prolaktint és progeszteront is. Mindemellett erősíti és védi a prosztatát és segít megakadályozni a hajhullást.

Az összetevőkről:

1. Az Arimistane bizonyítva csökkenti az ösztrogén és a kortizol szinteket, miközben hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelés szintjét. Ez gyorsabb izomépítést és zsírégetést, csökkent víz-visszatartást, kevesebb stresszt, jobb közérzetet és magabiztosabb jellemet eredményez.

2. A Velvet Bean stimulálja a növekedési hormon termelését, fokozza a fehérjeszintézist, a sperma termelését és az agyi funkciókat, valamint javítja a hangulatot és az általános közérzetet is. Mind ezek mellett hatékonyan csökkenti a prolaktin szintjét is miközben fokozza a dopamin termelését.

3. Az Indole-3-Carbinol egy természetes ösztrogén moduláns. Az ösztrogén-anyagcsere növelésével segít egészségesen magasabb tesztoszteron szintet és alacsonyabb ösztrogén szintet eredményezni.
Az egyik emberi tanulmány alapján akár 50%-al is fokozhatja a tesztoszteron termelés szintjét.

4. A Vitex Agnus Castus egy természetes prolaktin blokkoló, mely segít kiegyensúlyozni a progeszteron szintjét is.

5. A KSM-66 Ashwagandha kivonat általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

6. A Saw Palmetto egy természetes DHT (dihidrotesztoszteron) blokkoló, mely jótékony hatással van a prosztatára és megakadályozhatja a hajhullást is. Használata közben kevesebb tesztoszteron alakul át dihidrotesztoszteronná, így a tesztoszteron fokozására is kihat.

Adagolási javaslat: 
Általános: Napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül 4-8 hétig.

PCT (kúra utáni hormon optimalizálás): 
1. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
2. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
3. héten napi 3 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
4. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
5. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
6. héten napi 1 kapszula étkezés előtt közvetlenül.

8 hét után tartson a termékkel 4 hét szünetet!
Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott! Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 4 kapszulában: KSM-66 Ashwagandha 1000mg, Arimistane 75mg, Saw Palmetto 1200mg,  Velvet Bean 150mg, Indole-3-Carbinol 300mg, Vitex Agnus Castus 300mg.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula tejterméket tartalmaz.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - E. Ferenc2021.02.04. 19:56

Kolléga ajánlotta, hogy tegyek vele egy próbát miután az orvos megállapította, hogy a hormon szintjeim nincsenek rendben. 2 hónapig használtam és közben éreztem is hogy mennyit javított a teljesítményemen és a közérzetemen is. Most 2 hónap után vissza mentem vizsgálatra és az orvos is csak döbbenten nézte, hogy mekkora változás történt nálam két hónap alatt. Azt mondta hogy a tesztoszteron szintem most egy 18 év körüli szintjén van és az többi hormon szintem is teljesen rendben jött.
A doki azt mondta hogy ebből magának is rendel majd, úgyhogy valószínűleg szereztem nektek egy új vásárlót is. Én úgy döntöttem, hogy ebből a termékből 2 hónapos kúrákat fogok csinálni, és az 1 hónap szünetekre pedig egy Aswaganda és Tribulus keveréket fogok majd alkalmazni szintentartásra.

#1 - Dávid2021.01.15. 02:02

LGD után használom most leginkább csak azért hogy segítsen megtartani a felszedett 8 kilót. Érezhetően fokozza a tesztót és a libidót és úgy vettem észre hogy szárazabb külsőt is eredményez mert 2 hét alatt szálkásabbnak tűnük, azonban az Lgd-vel felszedett tömegemet azóta is tartom. Az erőmet is megtartottam és az állóképességem viszont még jobb is lett mert kevesebb pihenőket kell tartanom. Jónak tűnik, úgyhogy ezt a terméket is ajánlom!