PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

ULTIMATE PCT™ - Gyors Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimizer

ULTIMATE PCT™ - Gyors Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimizer
ULTIMATE PCT™ - Gyors Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimizer
Értékelés:

Cikkszám: Ultimate Pct - Daa - 6 Bromo - Zma - Resveratrol - Maca - German Pharma

ULTIMATE PCT™.
Hormon Optimalizáló Készítmény.

PCT-re alkalmas termék.

120 kapszulás kiszerelés.

Magasabb Tesztoszteron Szint.
Ösztrogén Blokkolás.
Optimalizált Hormon Szintek.

Gyorsabb Regeneráció.
Fokozott Libidó.

Erősebb Szív & Érrendszer.Az ULTIMATE PCT egy professzionális hormon optimalizáló készítmény, mely egyszerre fokozza a tesztoszteront, a sperma termelést és a libidót, miközben hatékonyan blokkolja az ösztrogént.

Az összetevőkről: 

D-Aspartic Acid (DAA) - Bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet akár 60%-al 12 napon belül. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok embernél megmaradt a megemelkedett teszoszteron szint.

6-Bromo - Egyszerre csökkenti az ösztrogén szintjét miközben hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést. Ez gyorsabb izomépítést és zsírégetést, csökkent víz-visszatartást  és magabiztosabb jellemet eredményez.

Maca Extract - Kimondottan fokozza a libidót azaz a szexuális vágyat,  miközben energizál, javítja a közérzetet és jó hatással van az állóképességre is. Mindemellett pedig immunerősítő hatással is bír.

Resveratrol - Segíti kiegyensúlyozni az ösztrogén szintet férfiaknál és nőknél egyaránt. A Resveratrol az egyik leghatékonyabb növénykivonat a szív és érrendszer támogatására is. Mindemellett nagyon erős antioxidáns hatása révén öregedésgátló hatássa is bír.

Zinc Citrate, Magnesium Citrate, Vitamin B6 - Ez a kombináció az amit sokszor ZMA-nak vagy ZMB-nek neveznek. Ez a három hatóanyag együttesen lefekvés előtt alkalmazva elősegíti a Tesztoszteron, a Növekedési Hormon és az IGF-1 magasabb szintű termelődését, valamint az alvás minőségének javulását és a regenerációs folyamatok felgyorsulását is.

Black Pepper Extract - Az összetevők felszívódását nagyban fokozza. Mindemellett pedig jó hatással a zsírégető folyamatokra.

Adagolási javaslat: 
Általános: Napi 4 kapszula vacsora előtt közvetlenül 4-8 hétig.

PCT (kúra utáni hormon optimalizálás): 
1. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
2. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
3. héten napi 3 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
4. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
5. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
6. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.

8 hét után tartson a termékkel 4 hét szünetet!
Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott! Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 4 kapszulában: D-Aspartic Acid 2000mg, 6-Bromo 100mg, Maca 180mg, Resveratrol 120mg, Magnesium Citrate 200mg, Zinc Citrate 30mg, Vitamin B6 20mg, Black Pepper 12mg, 
magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, zselatin.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után..

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!