PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

VENOM POWER TEST™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás Extrém Szinten

VENOM POWER TEST™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás Extrém Szinten
VENOM POWER TEST™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás Extrém Szinten
VENOM POWER TEST™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás Extrém Szinten
Értékelés:

Cikkszám: Venom Power Test - Testosterone Booster - Micquel Wright

VENOM POWER TEST™.
Tesztoszteron & Libidó Fokozás Extrém Szinten.

300 Kapszulás Kiszerelés.

Maximális Tesztoszteron Szint.
Ösztrogén Szint Optimalizálás.
Fokozott Szexuális Teljesítmény.
Nagyobb Erő-Állóképesség.

Több Önbizalom.

A Venom Power Test azzal a céllal jött létre, hogy egyszerre eredményezzen magasabb tesztoszteron szintet, nagyobb erőt, jobb állóképességet, több önbizalmat, fokozott szexuális teljesítményt, valamint optimalizált ösztrogén szintet is.

Ez az a termék ami segíteni fog, hogy keményebb legyél a teremben és az ágyban is egyaránt!

A Venom Power Test-ben az összetevők mennyiségét nem aprózták el, így érthető a 10 kapszulás napi adag.

Az összetevőkről adagondként (10 kapszula):

Horney Goat Weed (1000mg): Egy kimondottan erőteljes libidó és tesztoszteron fokozó amely Epimedium és Icariin néven is ismert. Az állati kisérletekben háromszor nagyobb szintre emelte a tesztoszteron szintjét. Kimutatták, hogy a viagrához hasonló potencianövelő hatással is bír és mindezt természetes úton mellékhatások nélkül teszi. Ezek mellett más jótékony hatásait is felfedezték amelyek: a nitrogén-oxid szintézis fokozása, az idegrendszer erősítése, és a csontozat erősítése.

ProLensis™ (500mg): a Bulbine Natalensis növény kivonat szabadalmaztatott formája amely a tanulmányok alapján bizonyítottan akár 347%-kal megemelheti a Tesztoszteron szintjét, 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét, hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. A Prolensis az ösztrogén szintet is csökkenti átlagosan 35%-al. Ezek alapján a Prolensis egy természetes hormon optimalizáló amely ráadásul extrém szintre fokozza a tesztoszteron termelését.

D-Aspartic Acid (1500mg): egy speciális aminosav mely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet 20% - 60% között. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok embernél megmaradt a megemelkedett teszoszteron szint.

Stinging Nettle (500mg): A benne található 3,4-Divanillyltetrahydrofuran egy speciális növényi lignán (polifenol származék) melyről több tanulmány is bízonyította, hogy képes hatékonyan fokozni a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron), miközben segít enyhén csökkenteni az ösztrogén és a dht szinteket is. A magasabb tesztoszteron-szint közvetlenül hozzájárul az izomépítéshez, az alacsonyabb ösztrogén szint szárazabb külsőt eredményez kevesebb vízvisszatartással, az alacsonyabb dht (dihidrotesztoszteron) szint jó hatással van a prosztatára és a hajhagymákra is. 

Ginseng (1000mg): A Panax Ginseng fokozza szexuális vágyat és az élvezetet is mind a két nemnél. A kék tablettához hasonlóan fejti ki hatását: ellazítja az izmokat és javítja a genitális régió vérellátását. A Ginseng javítja a keringést, megnöveli a vér oxigénfelvételét és növeli a fizikai teljesítőképességet is. Mindemellett a Ginzeng-ben található hatóanyagok kimagaslóan hatékonyan erősítik az immunrendszert és javítják az agyi funkciókat is.

Maca Root Extract (750mg): gyorsan és érezhetően stimulálja a libidót, azaz hatékonyan fokozza a szexuális vágyat. Emellett energizál, javítja a közérzetet és jó hatással van az állóképességre is.

Vitamin D3 (1500IU): magas dózisban hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést, mindemellett pedig köztudottan erős immunerősítő és méregtelenítő hatással is bír.

Piperine (10mg): az összetevők felszívódását és hasznosulását a maximumra fokozza, miközben javítja a zsírégető folyamatokat és erősíti az immunrendszert is.


Adagolási javaslat:
 Férfiaknak napi 10 kapszula lefekvés előtt közvetlenül. 3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel! Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 10 kapszulában: D-Aspartic Acid 1500mg, Honey Goat Weed 1000mg, Ginseng 1000mg, Maca Root Extract 750mg, ProLensis 500mg, Stinging Nettle 500mg, Vitamin D3 1500IU, Black Pepper Extract (Piperine) 10mg, szilícium-sztearát, magnézium-sztearát zselatin.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Akciós ár: 14 990 Ft helyett 13 490 Ft
Akció ideje: 2022.01.20 - 2022.01.31
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - M. Márton2021.12.07. 13:51

Kimondottan érezhető a hatása, az erőmet és állóképességemet is szépen fokozta. Amit megfigyeltem, hogy a hangulatom és a koncentrálóképességem is sokkal jobb amióta szedem. Kiváló termék, viszek még belőle!

#1 - Sándor2021.10.22. 17:59

Érezhetően javított a fizikális teljesítményemen és a libidóm erősségén is.
Ajánlom!