PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Optimalizálás & Fokozott Agykapacitás

SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Optimalizálás & Fokozott Agykapacitás
SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Optimalizálás & Fokozott Agykapacitás
Értékelés:

Cikkszám: Support Max Neuro - Ksm66 Ashwagandha - Phosphatidylserine - Lions Mane - Strom Sports Nutrition

SUPPORT MAX NEURO.
Kortizol Optimalizálás & Fokozott Agykapacitás.

150g-os kiszerelés - 30 adag.
Mangó ízesítésben.

Optimalizált Kortizol.
Csökkent Stressz.
Gyorsabb Agyi Funkciók.
Jobb Hangulat & Közérzet.
Fokozott Mentális & Fizikális Teljesítmény.
Magasabb Tesztoszteron Szint (Férfiaknál).

A Support Max Neuro az egyik leghatékonyabb természetes kortizol (stressz hormon) optimalizáló, és egyben stimuláns-mentes agykapacitást fokozó készítmény.
Alkalmazható különböző időpontokban, különböző céloknak megfelelően, mivel annyira széleskörűen jó hatással van az emberi testre.

Hatásai összefoglalva:
- Fokozza a mentális teljesítményt
A termék összetevőiről külön tanulmányok igazolják, hogy hatékonyan képesek fokozni az agyi funkciókat, a koncentrálóképességet és a memóriát is egyaránt. Pontosan emiatt több összetevőjéről még azt is kimutatták, hogy képesek enyhíteni az Alzheimer-kór tüneteit is.
Az összetevők, a KSM-66 Ashwagandha, a Phosphatydilserine, a Lions Mane és a Choline, kombinációja lényegében megalkotják az egyik leghatékonyabb stimulán-mentes agyturbózó készítményt.
- Csökkenti a stresszt és a mellékvese fáradtságot
Két nagyon fontos hatása a stresszoldás és a hangulat javítás, de a kettő össze is függ. Csökkentve a stresszt, oldja a feszültséget, a szorongást és javítja az általános közérzetet. 
Számos tanulmány kimutatta, hogy a Phosphatydilserine és az Ashwagandha csökkenti a kortizolszintet, a stresszt, lelassítja a pulzusszámot és csökkenti a vérnyomást is.
- Javítja a hangulatot
A termék összetevőiről külön azt is kimutatták, hogy hatékonyan fokozzák a hangulatot és jobb közértetet eredményeznek.
Azoknak akik Ashwagandha-t, vagy Phosphatydilserine-t, vagy Lions Mane-t, vagy Choline-t szedtek jobb kedvük és hangulatuk volt, és motiváltabban végezték el a napi teendőiket. A Support Max Neuro éppen ezért is kombinálja mind a 4 összetevőt.
- Javítja a fizikális teljesítményt
Növeli az állóképességet, csökkenti az izmok fáradtságát és élesíti a reakciókat. Segíthet az izomépítésben és a zsírégetésben egyaránt. Javítja az oxigénellátást, elősegíti a zsírsavak bontását és a vércukor szintjének normalizálását, valamint kontrollálja a tejsavképződést. 
- Fokozza a libidót és a szexuális teljesítményt
Segíthet növelni a nemi vágyat férfiaknál és nőknél egyaránt. Habár a féfiaknál hatékonyan segíti a tesztoszteron és spermium termelést, a nők esetében libidó fokozó hatása még hatékonyabbnak bizonyult. Kutatási eredmények szerint koncentrált dózisban az ashwagandha-t szedő nőknek több orgazmusuk volt, és általánosságban is elégedettebbek voltak a szexuális életükkel.
- Fokozza a teszoszteron szintet és a termékenységet férfiaknál
Számos tanulmány kimutatta, hogy férfiak esetében hatékonyan fokozza a tesztoszteron és a spermium termelését is.
A mellékvese kéreg stimulálásával csökkenti a stresszhormon szintjét, azaz a kortizolt, ami a tesztoszteron termelést fogja vissza, ezáltal a tesztoszteron termelést is optimalizálja. Csökkenti a tesztoszteron DHT-vá való lebomlásának intenzitását, így a szabad tesztoszteron mennyiséget is növeli. A tesztoszteron növelő hatása így kettős, köszönhető a kortizol csökkenésének és a tesztoszteron DHT-vá való lebomlásának lassításának.
- Erősti az immunrendszert
Számos kutató bizonyította, hogy a Ashwagandha erősíti az immunrendszert. Hozzájárul a pajzsmirigy egészségéhez, segít a hypothyreosis és a hyperthyreosis (csökkent és felgyorsult pajzsmirigy funkció) esetén. Az Ashwagandha egyik ismert jellemzője, hogy egyensúlyba hozhatja a hormonokat.
- Segít a vércukorszint szabályozásában
Segít a vércukorszint egyensúlyának szabályzásában és javítja az inzulinérzékenységet. 
Ez alapján miközben támogatja az egészéget a zsírégető folyomatokat is segíti.
- Csökkenti a gyulladást
csökkenti a gyulladást és fájdalmat az ízületekben, így az ízületi gyulladás eseteiben kimondottan javasolt a szedése.
- Daganatellenes hatású
Számos tanulmány kimutatta hogy az Ashwagandha egyidejűleg megöli a meglévő ráksejteket és megakadályozza az új ráksejtek kialakulását. 
Több kutatás megerősítette, hogy az Ashwagandha szedése megnövelte a T-sejtek arányát és az ölősejtek számát, amik kiemelt szerepet töltenek be a fertőzések, gyulladások és a rákos sejtek elleni küzdelemben.

Hogyan érdemes a terméket szedni ?
- Ha a cél a napközbeni stresszt lecsökkenteni valamint koncentrálóképességet fokozni munka közben akkor érdemes reggelente bevinni a napi adagot.
- Ha a cél az edzés közbeni állóképesség és fókuszáltság fokozása, akkor érdemes edzés előtt 15 perccel bevinni a napi adagot.
- Ha a cél az edzés utáni megemelkedett kortizol lecsökkentése és a regenerációs folyamatok felgyorsítása akkor érdemes edzés után bevinni a napi adagot.
- Ha pedig a cél a vizsgák / versenyek alatti stressz lecsökkentése valamint a mentális és fizikális teljesítmény fokozása akkor érdemes a vizsga / verseny előtt 15 perccel bevinni a napi adagot.

A Support Max Neuro segít a férfiak és nők számára egyaránt jobb hangulatot, több önbizalmat és mindennapi szedés mellet erősebb libidót is eredményezni.
Ráadásul a Support Max Neuro a férfiak esetében mindennapi szedés mellett a tesztoszteron termelésének fokozásában is sokat segíthet.


Összetevők egy adagban (5g): 
800mg Ashwagandha KSM-66 (5% withanolid), 500mg Phosphatidylserine, 500mg Lions Mane, 1000mg Choline, 10mg Black Pepper Extract, citromsav, szukralóz, aroma, szilicium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi 1 adag (5g), azaz 1 adagolókanálnyi mennyiség reggeli előtt közvetlenül, vagy edzés/vizsga/verseny előtt 15 perccel, vagy edzés után közvetlenül. 
Amennyiben szükséges egy második adag alkalmazható 8 óra eltolódással.
Ne lépje túl a napi 2 adagot (10g) 24 órán belül!

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A termék Tejszármazékot tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 14 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - R. Kálmán2021.10.05. 14:29

Jobban tudok koncentrálni és a hangulatom is sokkal jobb amióta szedem.
Reggelente szoktam betolni egy adaggal és érezhetően jobban telnek a napjaim, valamint észrevehetően jobban megy a munka is.

#1 - Roland2021.05.21. 00:59

Remek termék, nagyon sokat segít munkában és a magán életemben is egyaránt. Békésebb, fókuszáltabb és jobb kedvűbb vagyok amióta szedem, érezhetően a motivációm és az energiám is több. Úgy gondolom, hogy ez a termék bárki számára hasznos lehet.