PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

COENZYME Q10 - Mega Dózisban & Nagy Kiszerelésben - Koenzim Q-10

COENZYME Q10 - Mega Dózisban & Nagy Kiszerelésben - Koenzim Q-10
COENZYME Q10 - Mega Dózisban & Nagy Kiszerelésben - Koenzim Q-10
Új
Értékelés:

Cikkszám: Co-Q10 - 200mg x 60 capsules - 7Nutrition

COENZYME Q10.
Koenzim Q10 Mega Dózisban & Nagy Kiszerelésben.

60 vegán kapszula - 60 napra.
200mg kapszulánként!

Erősebb Szív & Érrendszer.
Erősebb Immunrendszer.
Gyorsabb Regeneráció.
Egészségesebb Bőr.
Több Energia.

Ma már köztudott, hogy az egyik legfontosabb hatása a szív és érrendszer erősítése. Azonban megannyi más jótékony hatással is bír mint például: fokozza az energiatermelő folyamatokat, a regenerációt, erősíti az immunrendszert, védi az idegeket, rákellenes hatású, segít optimalizálni a vércukor szintet és a koleszterin szintet is.

A Q10 koenzim egy vitaminszerű anyag, amely a baktériumoktól a növényi és állati sejtekig mindenütt megtalálható. Elsődleges feladata katalizátor szerepe a metabolizmusban, vagyis abban a folyamatban, ahogyan a szervezet az elfogyasztott ételből energiát nyer. A Q10 koenzim részt vesz az ATP előállításában is, ami az energiát szolgáltatja valamennyi testi működésünkhöz. 

A Q10 koenzimnek meglehetősen sok pozitív hatásáról beszélnek az utóbbi években. Jól bizonyítottan antioxidáns, immunerősítő, védi és erősíti a szívet, az érrendszert, és az idegeket. Emelett segíthet a koleszterin és a vércukor szint optimalizálásában, energizáló hatású, és enyhén növelheti a sportteljesítményt is. Egyes kutatások alapján pedig a fogíny és fogbetegségek kezelésére is alkalmas lehet, és segíthet az elhízás elleni küzdelmet is.

A Q10 koenzim erős antioxidáns, így segít semlegesíti a szabad gyököket, emiatt szerepet tulajdonítanak neki a rák és az infarktus megelőzésében. A szív- és érrendszeri megbetegedésekben más okból is igen jelentős jótékony hatásai lehetnek. Jól alátámasztott pozitív befolyása a szívroham megelőzésére és a szívelégtelenség, a szívelgyengülés, a szívritmuszavar, az anginás fájdalom, a magas vérnyomás kezelésére. Ennek egyik oka az lehet, hogy a Q-10 koenzim különösen a szív energiaigényes sejtjeiben fordul elő nagy mennyiségben, és a szívbetegségekben szenvedőknél megállapították, hogy a Q10 szintje a szervezetben alacsonyabb a szükségesnél. Rendkívül sok és komoly vizsgálat készült a témában, melyek azt mutatják: a Q10 koenzim biztonságos és hatékony kiegészítése a gyógyszeres terápiának. Ezenkívül azzal is segíti az érrendszeri betegségek kezelését és megelőzését, hogy antioxidáns tevékenysége kiterjed az LDL-koleszterin oxidációjának jelentős gátlására is, ami pedig úgy gondolják jelentős szerepet játszik az érelmeszesedés kialakulásában. Fontos még megemlíteni, hogy sokszor segítséget nyújt a szívelégtelenség miatt fellépő rossz oxigénfelhasználás kezelésében is. Sok orvos szerint 40 éves kortól mindenkinek folyamatosan szednie kellene, mivel ekkortól már a szervezet egyre kevésbé képes előállítani a megfelelő mennyiséget. Japánban a legnépszerűbb hat gyógyszer között tartják számon.

Szedése ajánlott lehet a rák megelőzése céljából, és a rákos betegeknek is immunerősítő és antioxidáns hatása miatt. Egy tanulmány szerint mellrák esetén például kimutatható pozitív hatással rendelkezett a Q10 koenzim. Szedése igen ajánlott olyan kemoterápiás gyógyszerek mellett, amelyek mellékhatásként gyakran mérgezik a szivet. Hatásos az idegi alapú izomgyengeség, és fáradtság kezelésében is, mivel ezekben az esetekben a Q10 szintje alacsony a szervezetben. A kutatások alapján ráadásul lassíthatja az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór súlyosbodását is.

Testépítők számára a legizgalmasabb kérdés az, hogy mi a helyzet a Q10 teljesítménynövelő hatásával. Mivel a Q10 koenzim elengedhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataiban, ezért kezdték el vizsgálni, vajon növeli-e a sportteljesítményt, és energizál-e. Azt több vizsgálat is igazolta, hogy neurológiai rendellenességeknél fellépő fáradékonyságnál, sőt izomgyengeségnél is hatásos a Q10 kiegészítés. Egy síelőkkel készített kutatás azonban szignifikáns teljesítőképesség-javulásról és csökkent regenerációs időről számol be. Egy másik felmérés, ahol a kísérleti alanyok kifejezetten ülőmunkát végző, nem sportoló fiatalok voltak, szintén úgy találta, hogy a Q10 koenzim kiegészítés jelentős előnyökkel járt a teljesítményre nézve. Egy biciklistákon végzett felmérés azt mutatta, hogy a Q-10 nem növelte az alanyok teljesítőképességét, de a teherbírásukat igen, vagyis egyszerűen mentálisan könnyebben viselték a terheket a Q10-es csoportba kerülők a kontrollcsoporttal szemben. Egy síelőkkel készített kutatás azonban szignifikáns teljesítőképesség-javulásról és csökkent regenerációs időről számol be. Egy másik felmérés, ahol a kísérleti alanyok kifejezetten ülőmunkát végző, nem sportoló fiatalok voltak, szintén úgy találta, hogy a Q10 koenzim kiegészítés jelentős előnyökkel járt a teljesítményre nézve. Ezek alapján úgy vélik, hogy egyeseknél direkt teljesítménynövekedés helyett inkább csak az energizáltság érzetét kelti, csökkenti a fáradékonyságot, esetleg csökkenti a regenerációs időt. Egy malacokon végzett kísérlet szerint a Q10 koenzimmel kezelt állatok gyorsabban épültek fel izomsérüléseikből, mint az átlagos módon lábadozók. Több helyütt olvasható az is, hogy segíti az izmok terhelés utáni regenerációját.

Összetevők 1 kapszulában: 200mg Coenzyme Q10.
Egyéb összetevők: inulin, növényi cellulóz kapszula.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula étkezés előtt közvetlenül.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!