PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

MELATONIN FORTE - Gyors Elalvás & Immunerősítés - Magas Hatóanyagtartalom

MELATONIN FORTE - Gyors Elalvás & Immunerősítés - Magas Hatóanyagtartalom
MELATONIN FORTE - Gyors Elalvás & Immunerősítés - Magas Hatóanyagtartalom
Értékelés:

Cikkszám: Melatonin Forte - Vitaminokkal Kiegészítve - 90 kapszula - Uns Supplements

MELATONIN FORTE.
Gyorsabb Elalvás & Immunerősítés.

90 Kapszulás Kiszerelés - 90 Napra.

Gyorsabb Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Erősebb Immunrendszer.

Melatonin Forte többet nyújt egy átlagos melatonin készítménynél, mivel a magas dózisú Melatonin mellett tartalmaz Cinket, B Vitamin Komplex-et és C Vitamint is.
Így egyszerre segít az alvás minőségének javulásában, a regeneráció felgyorsításában és az immunrendszer erősítésében is.


A Melatonin az egyik legismertebb hatóanyag az álmatlanság leküzdésére. Kritikus szerepet játszik az alvás ciklusainak szabályozásában. Emellett antioxidánsként is működik. A pluszban, étrend-kiegészítő formájában bevitt melatonin hozzájárul a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Kutatások igazolják, hogy a melatonin hatékonyan javította az alvási fázis minőségét és hosszát is, valamint használata segít helyreállítani a huszonnégy órás biológiai ciklust, amely az éjszakai műszakban dolgozóknál és a gyakran repülőgéppel utazó embereknél is etolódhat.

A melatonin a tobozmirigyben termelődik. Ez az agyban elhelyezkedő, aprócska mirigy. Működése nagyban függ a cirkadián ritmustól, vagyis attól, hogy mennyi fény jut el a tobozmirigyig. Mikor a fény áthalad a retinán, az agy üzenetet küld a tobozmirigynek, hogy csökkentse a melatonin termelését, így következik be az ébredés. Mikor gyenge a fényhatás, az agy a melatonin termelésére stimulálja a tobozmirigyet; ez felkészíti testünket az alvásra. Ebből következően a tobozmirigy sötétben a legaktívabb.

A tobozmirigy a melatoninkiválasztás mellett más, belső elválasztású mirigyek működését is befolyásolja. A melatonin igen fontos szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában, vagyis abban, hogy mikor alszunk el, mikor ébredünk fel, mennyire mélyen alszunk és mennyire tudjuk kipihenni magunkat. 

A melatoninnak erős antioxidáns hatásai is vannak, vagyis hozzájárul a szabadgyökök elleni küzdelemhez és az immunrendszer megerősítéséhez. Jótékony hatással van a szív és érrendszerre, a hólyagokra és a prosztatára is. Több tanulmány is arra enged következtetni, hogy a melatonin erős rákmegelőző hatással is bír.

Stressz jelentkezése során a melatoninszint megváltozik. Éjszaka a stressz csökkenti a melatonin-koncentráció szintjét, míg napközben fokozza a melatonin termelését, ami a kortizol szint (stressz hormon) növekedésével hozható összefüggésbe. A melatonin a szervezet által érzékelt stimulációk szintjének szabályozásával enyhítheti a stressz tüneteit.

Szorongás esetén a melatonin segít enyhíteni az olyan, napközben tapasztalt kimerültséghez kötődő tüneteket, mint a nappali fáradékonyság, álmosság, álmatlanság és izgatottság. Általános nyugodt közérzetet biztosít, és támogatja az agyi funkciókat.


Összetevő 1 kapszulában:
 
2 mg Melatonin,
14mg Cink (100%DV),
80mg C-Vitamin (100%DV),
1,1mg B1-Vitamin (100%DV), 
1,4mg B2-Vitamin (100%DV), 
16mg B3-Vitamin (100%DV), 
6mg B5-Vitamin (100%DV), 
1,4mg B6-Vitamin (100%DV), 
50µg B7-Vitamin (100%DV), 
200µg B9-Vitamin (100%DV), 
2,5µg B12-Vitamin (100%DV).

Egyéb összetevők: zselatin, zsírsav-magnéziumsók, szilícium-dioxid, titánium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula lefekvés előtt 30 perccel.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 3 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!