PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

COLEUS - Stimuláns Mentes Zsírégetés & Fokozott Állóképesség - Stimulant-Free Fat Burner

COLEUS - Stimuláns Mentes Zsírégetés & Fokozott Állóképesség - Stimulant-Free Fat Burner
COLEUS - Stimuláns Mentes Zsírégetés & Fokozott Állóképesség - Stimulant-Free Fat Burner
Értékelés:

Cikkszám: 10:1 Coleus Forskohlii Kivonat - Forskolin - Efedra Alternatíva - UNS Supplements

COLEUS.
Stimuláns Mentes Zsírégető.

90 Tablettás kiszerelés.
10:1 Arányú Forskolin Kivonat.

Fokozott Zsírégetés.
Fokozott Anyagcsere.
Fokozott Állóképesség.
Fokozott Tüdőkapacitás.
Csökkent Étvágy.

A Coleus forskohlii egy ősi ayurvédikus gyógynövény, mely a menták, és levendulák családjába tartozik, és Ázsia hegyvidékein honos. A legújabb kutatások azt mutatták, hogy a coleus aktív hatóanyaga, a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a tiroidfunkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását, a hisztamintermelés megakadályozását és az izmok ellazítását.

Zsírégetőként való felhasználásának egyik alaptétele, hogy az aktív hatóanyag, a forskolin kémiai reakciók olyan sorozatát indítja be, melynek eredményeképpen a zsírsejtek leadják energiájukat és szétolvadnak. Kicsit részletesebben, a forskolin az adenilát cikláz enzim termelődését serkenti, ami egy másik enzim, a cAMP (ciklikus AMP) szintjét növeli meg, mely a zsírban található. A cAMP aztán stimulál egy újabb enzimet, a hormonérzékeny lipáz enzimet, melynek a zsírégetésben van szerepe. Ráadásul egy hasonló reakción keresztül a tiroid hormon termelését is megnöveli, így felgyorsítja az anyagcserét, hogy a test még több kalóriát tudjon elégetni.

A forskolin az efedrinhez hasonló reakciósorozatot indít el. A különbség abban rejlik, hogy az efedrin az adrenergikus receptorokat stimulálja (mely az efedrin elsődleges hatása, annak ellenére, hogy nem ez a mechanizmus felelős zsírégető hatásáért) mielőtt a cAMP-hez érne.. Sajnos sok negatív mellékhatás tapasztalható mikor ezek a receptorok stimulust kapnak, pl. magas vérnyomás, szorongás, stb. (Ezért tapasztalnak az efedrintartalmú kiegészítőket fogyasztó sportolók gyakran nem várt és veszélyes mellékhatásokat).

A forskolinnak az az előnye, hogy átugorja az adrenergikus receptorokat, és közvetlenül a cAMP ciklusba jut el – mely az efedrin zsírégető hatásának következő lépése – és ennek következményeképpen az efedrinhez köthető káros mellékhatásokat szintén kikerüli.

Egy 12 hetes emberi kisérletben azt tapasztalták, hogy azok akik a forskolint szedték lényeges testzsírtől szabadultak meg miközben javult az állóképességük és csökkent az étvágyuk.

A Hoechst gyógyszergyár az Indiai Központi Gyógyszerkutató Intézettel karöltve 1974-ben kezdte el tanulmányozni ezt a gyógynövényt, és azt találták, hogy a növény gyökere csökkentette az asztma tüneteit a cAMP növelésén keresztül – mely sok sejtfunkcióhoz nélkülözhetetlen. A ciklikus AMP (cAMP) miatt tudják az asztmagyógyszerek ellazítani a hörgők körüli izmokat.

A forskolin a hisztamin és egyéb gyulladást okozó anyagok termelődését is kontrollálja, pl. a vérlemezke-aktiváló faktorét (PAF)7 is, ami hatásossá teszi az asztma, az ekcémák és egyéb allergiás reakciók ellen.

Ráadásul a forskolin ellazítja a simaizmokat (szív és tüdő), ez egy újabb oka annak, hogy miért hatásos az asztma ellen, valamint a menstruációs görcsök, angina, irritált bél szindróma, húgyúti fertőzések és magas vérnyomás ellen. Segíthet a pikkelysömör ellen is, mivel ez a fájdalmas betegség összefügg a bőrsejtekben lévő cAMP-vel. A forskolin által megnövelt cAMP szint kitágítja a vérereket és növeli a tiroid hormon kiválasztást is.

Arra is van bizonyíték, hogy szívproblémák esetében is előnyös lehet a coleus használata, és az ezekkel összefüggő tüneteket is enyhítheti, ilyenek pl. a magas vérnyomás vagy az izomgörcsök.

Összetevők 2 tablettában: 
225mg Coleus Forskohlii kivonat (10:1) melyből 22,5mg Forskolin.

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, rizskeményítő, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi 2 tabletta. 1 tabletta reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 tabletta délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 4 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - András2020.09.20. 15:34

Érezni a hatását. Az étvágy csökkentésére kiváló és az edzéseimet is feldobja. Többet izzadok és jobban is teljesítek amióta szedem.

#1 - Erika2020.06.11. 20:24

Javított az alakomon. Edzésközben rendesen megizzaszt, viszont a teljesítményemet is szépen fokozza. Az étvágycsökkentő hatása is érezhető, mert amióta használom nem hiányzik az édesség és sokkal könnyebb diétáznom. Köszönöm a Proteinsupp csapatának a segítségüket, nagyon hozzáértően válaszolták meg a kérdéseimet.