PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

CUTZ™ - Zsírégetés Extrém Szinten - Több Oldalú Zsírégetés

CUTZ™ - Zsírégetés Extrém Szinten - Több Oldalú Zsírégetés
CUTZ™ - Zsírégetés Extrém Szinten - Több Oldalú Zsírégetés
Értékelés:

Cikkszám: Cutz - Hardcore Fatburner - Chaos Crew

CUTZ™.
Extrém Szintű Zsírégetés.

60 kapszulás kiszerelés - 60 napra.

Hatékony Zsírégetés Több Oldalról.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Fokozott Inzulin-érzékenység.
Csökkent Zsigeri Zsír.
Csökkent Étvágy.

"Már megint egy újabb tucat zsírégető ... JA NEM!"

A CUTZ™ egy teljesen új és egyedi zsírégető amibe a kimondottan hatékony és ritka összetevők kerültek bele.
Ha több zsírégetőt is kipróbáltál de nem váltak be, akkor ideje a CUTZ™-al lefaragnod magadról a fölösleget!


Az összetevőkről: 
Lotus Leaf Extract 50mg: Kimondottan csökkenti a zsigeri zsírt is a szubkután zsírok mellett, miközben fokozza az inzulin-érzékenységet is. Ez azt jelenti, hogy lényegében 3 különboző oldalról is támogatja a zsírégető folyamatokat. 
Olive Leaf Extract 
100mg: Nem engedi a fölösleges zsírok lerakódását és fokozza a már eltárolt zsíradék jó irányú felhasznosulását is. Mindezek mellett kimondottan segíti a vérnyomást is normalizálni valamint az ösztrogén-szint kiegyensúlyozottságát is támogatja.
Juglans Regia Leaf Extract
150mg: Extrém szinten fokozza a koncentrálóképességet és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír.
Cupuacu Fruit Extract
100mg: Óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és vitaminokat, ráadásul olyan flavonoidokkal is tele van amelyek fokozzák az anyagcserét és a fizikális teljesítményt is.
Hordeum Vulgare Extract
50mg: Fokozza az inzulin-érzékenységet, tehát a tápanyagok jó irányú hasznosulását. Kimondottan segít normalizálni a koleszterin szintet és a vércukor szintet is.
Fucas Veisculosus Extract
50mg: Természetes úton mellékhatások nélkül fokozza a pajzsmirigy működését ami hatásos zsírégetést eredményez. Mindemellett pedig segíti a vércukor szintet is normalizálni.
Chromium Picolinate 
250mcg: Fokozza az anyagcserét, jó hatással van az inzulin-érzékenységre és a vércukor szint optimalizálásában is segít.
Methylcobalamin Vitamin B12
1000mcg: Ez a legjobban hasznosuló B12 vitamin típus, amely kimondottan fokozza az anyagcserét, az energia szintézis és az agyi funkciókat is. 
Caffeine Anhydrous
250mg: A koffein egy stimuláns, amely egyszerre segíti a zsírégetést a hőtermelés megemelésével és a koncentráló képességet az agyi funkciók fokozásával.


Adagolási javaslat:
 Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Azok akik jól tolerálják a magas koffein bevitelt a második héttől szedhetnek napi 2 kapszulát szét osztva a nap folyamán.
Ebben az esetben napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül. majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

Ne lépje túl a 2 kapszulás adagot 24 órán belül!
2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!

Összetevők 1 kapszulában: Juglans Regia Leaf Extract 150mg, Cupuacu Fruit Extract 100mg, Olive Leaf Extract 100mg, Loftus Leaf Extract 50mg, Hordeum Vulgare Extract 50mg, Fucas Veisculosus Extract 50mg, Chromium Picolinate) 250mcg, Methylcobalamin Vitamin B12 1000mcg Caffeine Anhydrous 250mg.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 14 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - K.N. Ágnes2021.04.14. 16:10

Sokat segített a termék! Home office mellett sajnos jött fel fölösleg a tél alatt, ráadásul két gyermekes anyukaként nem is tudtam annyit sportolni mint amennyit kellett volna, de a Cutz-al és egy jól összetett diéta programmal letudtam adni a fölösleg nagy részét. Hatékony, csak ajánlani tudom!

#1 - A. Robi2021.03.08. 17:10

Rendesen energizál egésznap és látványos változást eredményezett a formámon is. 4 hét alatt -4kg, tehát kb heti 1kg-t pucolt le, ami gondolom hogy szép eredmény úgy nem kardióztam mellette csak a diétát tartottam.
Most rendeltem a második dobozt, csinálok vele még 1 hónapot! :)