PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

DIURETIX™ - Természetes Vízhajtó - Extrém Erős

DIURETIX™ - Természetes Vízhajtó - Extrém Erős
DIURETIX™ - Természetes Vízhajtó - Extrém Erős
Értékelés:

Cikkszám: Diuretix - Vízhajtás - Diuretikus Készítmény - Pure Labs

DIURETIX™.
Fokozott Vízhajtás.

90 kapszulás kiszerelés.
2 kúrára elegendő mennyiség.

Megszűnt Vízvisszatartás.
Látványos Vízhajtás.

Szárazabb Külső.
Vese Tisztítás.
Máj Tisztítás.

Kötelező termék testépítő versenyek, model versenyek és model fotózások előtt!

A Diuretix egy hatékony vízhajtó készítmény mely teljesen természetes összetevőinek köszönhetően mellékhatásoktól mentes és biztonságos, de még is van olyan hatékony mint a legtöbb mesterséges vízhajtó készítmény.

Nézzünk csak bele az összetevőkbe:

Dandelion Root Extract - Természetes vízhajtó, amely segíti a szervezetet a nemkívánatos szubkután folyadék és a nátrium-klorid felszabadításában. Segít megszabadulni különféle méreganyagoktól, erősíti a máj és a vesék működését is, serkenti az epe termelését és kiválasztását, így jótékony hatással van az emésztési folyamatokra is.

Uva Ursi Leaf - Természetes vízhajtó mely fokozza a vizelet áramlását, elősegíti az egészséges új sejtek növekedését, csökkenti a gyulladást, csökkenti a puffadást és a vízvisszatartást.

Taraxacum Root - Természetes vízhajtó, mely flavonoidokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Gyulladáscsökkentő és emészstéstjavító hatásai mellett tisztítja a veséket és a májat is.

Potassium - A Kálium az egyik legfontosabb elektrolit ásványi anyag a szervezetben. Elsődleges szerepe a szív és más izmok elektromos aktivitásának szabályozása, valamint a testfolyadék egyenletes eloszlásának biztosítása.

Vitamin B6 - A B6 Vitamin segít fenntartani az egészséges idegrendszert, segíti a hemoglobin termelődést, ami a vörösvérsejtekben az oxigénszállításért felelős, biztosítja az energia ellátást az elfogyasztott élelmiszerekből, egyensúlyban tartja a vércukorszintet, és természetes fájdalom kezelő szerepe is van. Hangulatjavító és antitesteket is termel, melyek segítenek védelmet nyújtani az immunrendszer számára.

Calcium Ascorbate - A Kálciumnak létfontosságú szerepe van a csontok és fogak egészségének megőrzésében, az izom- és idegrendszer optimális működésében, valamint a véralvadási folyamatokban.

Magnesium -  A Magnézium a szervezet szinte minden szövetében raktározódik, jelen van minden sejtben. Hozzájárul a csontok, a fogak és a fogíny egészséges állapotának megőrzéséhez. Nélkülözhetetlen szerepe van több száz enzim termelésben, és a sejtfal védelmében. Részt vesz a fehérjék, zsírok, szénhidrátok és nukleinsavak anyagcseréjében; valamint a táplálék energiatartalmának felszabadításában.

Adagolási javaslat: Napi 3 kapszula szét osztva a nap folyamán bő folyadékkal étkezés előtt közvetlenül. 2 hét után tartson 2 hét szünetet a termékkel! Javasolt legalább 3 liter vizet fogyasztani a termék használata közben!

Összetevők 1 kapszulában: 300mg Dandelion Root Extract, 200mg Uva Ursi Leaf, 100mg Taraxacum Root, 80mg Potassium, 25mg Vitamin B6, 25mg Calcium Ascorbate, 20mg Magnesium.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 7 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Szilvi2020.09.09. 14:20

A nyárra nagyon jól jött, sok fölösleges víztől szabadított meg, így végig tudtam tartani egy aránylag szép formát. Ebből viszek majd még!

#2 - Tibor2020.07.23. 13:09

Brutál! Rendesen kitolta belőlem a fölösleges vizet és a doboz fele még meg is maradt.

#1 - W Tomi2020.04.27. 13:46

Nagyon hatékony termék! Model képekhez kellett még szárazabb külsőt eredményeznem és ezzel a termékkel egy hét alatt meg is volt az elvárt hatás.
Így ráadásul még 3 alkalomra elég a megmaradt mennyiség. Nyárra kiváló lesz majd a strandolás és a versenyek előtt.