PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

L-CARNITINE 200g - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát

L-CARNITINE 200g - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát
L-CARNITINE 200g - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát
Értékelés:

Cikkszám: L-Carnitine-L-Tartarate - 200g - Tiszta Por - Pure Powder - UNS Supplements

PURE L-CARNITINE.
100% L-Karnitin L-Tartarát.

200g-os Kiszerelésben.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Gyorsabb Zsírégetés.
Fokozott Anyagcsere.
Jobb Állóképesség.

Leegyszerűsítve: az L-Karnitin a zsírokat energiává alakítja át, így tehát zsírt éget miközben több energiát biztosít a test számára.

Részletesebben:
Az L-karnitint az energia szállítójaként is nevezhetjük, mivel legfontosabb szerepe, hogy a hosszú szénláncú zsírsavakat átvigye az izomsejtek falán a mitokondriumba, ahol az izomsejt belsejében ezek a zsírsavak elégnek, így energia szabadul fel, melyre a szervezetnek szüksége van. Ezt az égési folyamatot β-oxidációnak nevezik.

A karnitin egy aminosav, amelyet a szervezet a lizin és metionin nevű aminosavakból állítja elő. Ennél a bioszintézisnél a társtényezők az aszkorbinsavak, niacin, pyridoxin és vas játszanak szerepet. Pontosabban hat tényező szükséges ahhoz, hogy az l-karnitin szintézis létrejöhessen: lizin, metionin, vas, niacin, B6 és a C-vitamin.

A karnitin egy nagyon jelentős esszenciális tápanyag, amely tehát egy aminosav származék, mely nem tartozik a fehérjék építőkövei közé. Mind a szív-, mind a vázizomban megtalálható. Az l-karnitin molekulák gerincét a lizin nevű aminosav képezi. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia csak általa használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához feltétlenül szükséges.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: Napi 2g - 3g edzés előtt követlenül 200ml vízzel összekeverve.
Pihenő napokon: Napi 2g - 3g reggeli előtt közvetlenül 200ml vízzel összekeverve.
A félig teli (1/2) adagolókanál 2g-nak felel meg.
A háromnegyedig teli (3/4) adagolókanál 3g-nak felel meg.

Összetevők: 100% L-Carnitine-L-Tartarate.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 5 990 Ft

+ Véleményt írok

#2 - Dávid2020.09.06. 14:15

Ár értékben hibátlan. A szaga fura volt elsőre mivel kimondottan hal szaga van, de íze nincs nagyon úgyhogy vízzel is probléma mentesen iható.
Rendesen megizzaszt és az állóképességemet is szépen megdobja edzés közben, úgyhogy teszi a dolgát ahogy kell.

#1 - B. Márton2020.08.12. 12:56

Eddig máshonnan kellett beszereznem L-Karnitint drágábban, de most már ezt is innen szerzem be mivel árban és tisztaságban is jobb mint máshol. Egyeseknek a szaga kellemetlen tud lenni mert így tiszta formájában kimondottan hal szaga van. Azoknak akiket ez nem zavar csak is ajánlani tudom mert ár-értékben tényleg ez éri meg a legjobban.