PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav

GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav
GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav
Értékelés:

Cikkszám: Gaba - 200g - Tiszta Por - Pure Powder - UNS Supplements

GABA.
Jobb Minőségű Mélyebb Alvás.

200g-os Kiszerelésben.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Gyorsabban Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Magasabb Növekedési Hormonszint.

A GABA (Gamma-Amino-Vajsav) egy olyan aminosav, amely neurotranszmitterként működik. A GABA az agy elsődleges védelmi rendszereinek stimuláló közvetítője, és felelős a test glutamát szintjének szabályozásáért.
A GABA nyugtató hatással van az agyra és az egész testre. Segít csökkenteni a szorongást és serkenti a növekedési hormon (GH) termelődését.
A GABA fontos tulajdonsága, hogy szabályozza az agy idegsejtjeinek kommunikációját stressz alatt.

Klinikailag bebizonyosodott, hogy a GABA-szint növelése étrend-kiegészítő segítségével hozzájárul a stressz csökkentéséhez és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra. Az agy optimális GABA-szintje jobb koncentrálóképességet, valamint nyugodtabb lelkiállapotot eredményez.

A GABA pozitívan támogatja és kiegyensúlyozza az alvásciklusokat, elősegíti a normális bioritmus kialakítását és jótékony hatással van a vérnyomásra. Serkenti az agyalapi mirigyeket a növekedési hormon kiválasztásában, és hozzájárul az endorfin hormontermeléshez is, amely felelős a boldogságért, a jó hangulatért és a jó közérzetért is.

- Javítja a hangulatot: Gátló hatással van a túlstimulált idegsejtekre. A GABA segíti az egyensúly helyreállítását, pozitív hangulatot generál, segíti a hatékonyabb koncentrálást és a békés állapot megtartását is.

- Stimulálja a növekedési hormont alvás közben: A testépítők és a sportolók közül sokan használják a GABA-t a gyorsabb regeneráció érdekében. Tanulmányok kimutatták, hogy a GABA fokozza a növekedési hormont a vérben, ezáltal felgyorsítja a regenerációt, az izomnövekedést, a zsírégetést és a tápanyagok megfelelő hasznosulását is. A GABA esetében úgy tűnik hogy erre kimondottan hatékony dózis a 3g és az afelletti mennyiség. Éppen emiatt érdemes idővel felvinni a napi mennyiséget 3g-os dózisra lefekvés előtt.

A GABA biztonságos és mellékhatásmentes megoldás az alvás minőségének javítására, ellentétben az olyan gyógyszerekkel, mint a Valium vagy a Xanax, amelyeknek súlyos mellékhatásaik vannak.

A Gaba biztonságosan szedhető Melatoninnal együtt is.

Adagolási javaslat: 
1. hét: Napi 1g lefekvés előtt 30 perccel.
2. hét: Napi 2g lefekvés előtt 30 perccel.
3. hét és azután: 3g lefekvés előtt 30 perccel.

A negyedig teli (1/4) adagolókanál 1,5g-nak felel meg.
A félig teli (1/2) adagolókanál 3g-nak felel meg. 

Összetevők: 100% Gamma-Amino-Vajsav.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 490 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Tibor2020.07.23. 13:18

Kiváló termék szuper áron! Számomra a gaba a leghatékonyabb hatóanyag amely segít az elalvásban és mélyebb alvást is eredményez, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy ezt is betudom most már itt szerezni ráadásul nagyobb mennyiségben.