PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

GLUTATHIONE - Méregtelenítés & Immunerősítés - 90 Kapszula - 7Nutrition

GLUTATHIONE - Méregtelenítés & Immunerősítés - 90 Kapszula - 7Nutrition
GLUTATHIONE - Méregtelenítés & Immunerősítés - 90 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: L-Glutathion - Glutation - Méregtelenítő - Antioxidáns - 7Nutrition

GLUTATHIONE - L-Glutation.
Méregtelenítés & Immunerősítés.

90 vegán kapszula - 90 napra.
500mg Glutation kapszulánként.

Teljes Körű Méregtelenítés.
Maximális Belsőszervi Tisztítás.

Sokkal Erősebb Immunrendszer.
Javult Agyi Funkiók.
Vegán Barát Termék.

A Glutation a szervezet legfontosabb antioxidánsa, amely minden egyes sejtben megtalálható. Mester Antioxidánsnak is nevezik, ugyanis sejteken belül fejti ki hatását, és egyedülálló képessége, hogy az összes többi antioxidáns hatását maximalizálja, beleértve a C- és E-vitaminokat, a Q10-et, az R-ALA-t (r-alfa-liponsavat).

A Glutation elsődleges funkciója a sejtek és mitokondriumok védelme az belső oxidációs folyamatok káros, romboló hatásától. Megvédi sejtjeink, szöveteink, szerveink épségét, ezáltal fontos szerepet tölt be az öregedéssel együtt járó krónikus betegségek elleni védekezésben. A glutation kulcsfontosságú a méregtelenítéshez, semlegesíti a szervezetben található toxinokat, védelmet nyújt a sugárzás, a vegyi anyagok és a környezeti szennyezők káros hatásaival szemben. Javítja az immunrendszer működését, idegrendszervédő hatású, fokozza a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben, felgyorsíthatja a betegségekből való felgyógyulást, és növeli a szervezet energiaszintjét, a vitalitást. Az optimális egészség és hosszú életkor elérése érdekében a szervezet glutation szintjét magas szinten kellene tartanunk.

A glutationszint jelentősen csökken a betegségek, fertőzések, stressz, helytelen táplálkozás, környezeti szennyezés, mérgezés, és az öregedés hatására. A glutationhiány összefüggésbe hozható számos betegséggel: immunrendszer zavarokkal, idegrendszeri problémákkal, autoimmun folyamatokkal, energiahiánnyal, elégtelen méregtelenítési funkcióval, izomgyengeséggel, gyulladásos állapotokkal, valamint a sejtek rosszindulatú elváltozásaival.

A Glutation antioxidáns védelmi rendszerünk központi kulcseleme. A glutation három aminosavból (cisztein, glutaminsav, glicin) felépülő molekula, amelyet szervezetünk is előállít kis mennyiségben, de sok esetben szervezetünknek pótlásra van szüksége. A közhiedelemmel ellentétben igazolható, hogy a molekula szájon át történő bevitele során a gyomor savas közegében nem bomlik le, hanem felszívódik a béltraktusból a véráramba, és eljut a sejtekig. A máj nagy mértékben tartalmaz glutationt, ami jól mutatja fontos szerepét a szervezet méregtelenítési folyamataiban. Az alacsony glutationszint számos krónikus betegség és a legyengült immunrendszer esetén jelen van, ezért az időseknek, a stresszel terhelt, fizikailag és szellemileg igénybe vett embereknek, valamint a legyengült immunrendszerű szervezetnek szüksége van glutationra!

Összetevők 1 kapszulában: 500mg L-Glutathione Reduced.
Egyéb összetevők: növényi cellulóz kapszula.

Adagolási javaslat: Napi 1 - 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 8 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - R. Kálmán2021.10.05. 14:26

Anyukám állapotán sokat javított, így csak jókat tudok mondani a termékről.
Egy orvos barátom ajánlotta, hogy próbálkozzunk meg a glutationnal és ez a termék dózisban, mennyiségben is korrektnek tűnt. A minőségét pedig a hatásával bizonyította.

#1 - Edina2021.09.29. 14:02

Az NAC-vel szedem felváltva. Mindkettőnek meg vannak a saját plusz hasznai, de az alap tevékenységük az, hogy a Glutation mennyiségét fokozzák a szervezetben és így felgyorsítsák a méregtelenítő folyamatokat.
Én úgy vettem észre, hogy ez a termék a bőröm minőségén is nagyon sokat javított és az ízületeimre is jó hatással van.