PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

HUPERZINE A - Maximális Agyturbózás Természetesen - 60 Kapszula - 7Nutrition

HUPERZINE A - Maximális Agyturbózás Természetesen - 60 Kapszula - 7Nutrition
HUPERZINE A - Maximális Agyturbózás Természetesen - 60 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: Huperzine-A - Brain Support - Vegan - 7Nutrition

HUPERZINE-A.
Maximális Agyturbózás Természetesen.

90 Vegán Kapszulás kiszerelés.
200mg Huperzine-A  kapszulánként.

Maximális Koncentrálóképesség.
Fokozott Agyi Funkciók.
Jobb Memória.
Több Energia.
Több Motiváció.
Vegán Barát Termék.

A HUPERZINE-A hatékonyan fokozza a kognitív funkciókat, elősegíti az egészséges memóriát és a koncentrálóképességet, valamint a tanulmányok alapján csökkenheti az Alzheimer-kór tüneteit is.

A jelenlegi tapasztalatok és kisérletek alapján a Huperzine-A a koncentrálóképesség fokozásában még hatékonyabbnak tűnik a másik kettőnél, míg az Alpha Gpc-nek és a Phosphatidylserine-nek is megvannak a maguk különleges előnyei.

A Huperzine A-ről kimutatták, hogy kimondottan védi az agyat a toxikus és sejtromboló hatásoktól mivel egy természetes kolinészteráz blokkoló, amely meggátolja az acetilkolin lebomlását. Az acetilkolin a szervezetben található fő neurotranszmitter, és mind a perifériás idegrendszerben, mind a központi idegrendszerben működik.

A Huperzine-A egyben támogatja is az idegrendszert az acetilkolin termelődés fokozásával és így megemelheti más agyvédő hírvivők szintjét is mint például a GABA, a Dopamin, a Szerotonin és az Inozitol-foszfát is.

Éppen emiatt ma már több országban is alkalmazzák az orvosok az Alzheimer-kór kezelésére, és van ahol az Alpha Gpc és a Phosphatidylserine-el kombinálva is mivel ezek szinergikusan fokozzák egymás hatását.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, vagy edzés/vizsga/verseny előtt 15 perccel, vagy lefekvés előtt közvetlenül.

Összetevők 1 kapszulában: 200mg Huperzine A, 250mg Inulin.
Egyéb összetevők: növényi cellulóz kapszula (hpmc).


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 8 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - J. Dániel2021.09.18. 16:52

Jobban tudok koncentrálni amióta használom ami a munkámnál kimondottan jól jön. Azért is rendeltem ebből a termékből mert a koffeinnel ellentétben ez nem "pörget" hanem csak az agyi funkciókat fokozza, javítja.