PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Jobb Egészség & Állóképesség - 7Nutrition

CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Jobb Egészség & Állóképesség - 7Nutrition
CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Jobb Egészség & Állóképesség - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: Cordyceps Sinensis Extract - Immunerősítő - 7Nutrition

CORDYCEPS MUSHROOM EXTRACT.
100% Kínai Hernyógomba Kivonat.

150g-os kiszerelés - 100 adag.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.
Vegán Barát Termék.

Erősebb Immunrendszer.
Fokozott Állóképesség.
Fokozott Tüdőkapacítás.
Fokozott Termékenység.
Hatékony Vesetisztítás.

A Cordyceps Sinensis, azaz Kínai Hernyógomba egy speciális és nagyon drága gomba típus mely hatékonyan energizál, csökkenti a stresszt, fokozza a libidót és a termékenységet, valamint nagyon erős antixodáns hatással bír.
Ezek mellett hatékonyan tisztítja a vesét, regenerálja a májat és javítja a szervezet oxigén felhasználását is.

A kínai hernyógomba az értékes gombák közül is a legértékesebb, ára meghaladja a sokak által ismert szarvasgombáét.

A hernyógomba nem csak kitűnő íze, hanem jól ismert vitalizáló, energetizáló tulajdonságai miatt is keresett. A tradicionális kínai gyógyászatban és a tibeti népgyógyászatban évszázadok óta számos betegség esetén használatos, ilyenek például a tüdőbetegségek, a vérszegénység, az ízületi panaszok, a depresszió, a kimerült állapot. A tibeti pásztorok, akik a Himalája magaslati vidékein legeltették a jakokat, egy különleges jelenségre lettek figyelmesek. Az állatok nem csak kitűnő termékenységnek örvendtek, hanem “tüzes” viselkedést is mutattak a legelőkön. A jakok emelkedett libidóját a juhászok csak a hernyógombára tudták visszavezetni, amit az állatok a föld alatt felkutattak, majd lelkesen elfogyasztottak.

A modern korban egy sor tanulmány és megfigyelés igazolta a cordyceps sinensis sokrétű jótékony hatását. Figyelemre méltóak voltak például azok a sportsikerek, amiket részben a hernyógomba alkalmazására lehetett visszavezetni. Az 1993-as pekingi országos bajnokságon a női futók több olyan világrekordot is felállítottak, amiket a legálisan alkamazott hernyógomba kivonattal hoztak összefüggésbe. Manapság az edzések közötti gyorsabb regenerációs időről is állnak rendelkezésre beszámolók. A gyógygomba vérkeringésre és szívműködésére gyakorolt jótékony tulajdonsága nem csak a teljesítménynövelő hatásban játszhat szerepet. A jobb vérkeringésnek jelentős szerepe lehet abban is, hogy a gyógygomba előnyei a hímivarsejtek képződésére és a szexuális funkcióra is kiterjednek. Ezt állatkísérletekben és humán kutatásokban is alátámasztottak. Különböző kutatásokban kimutatták, hogy a hernyógomba harmonizálja a hormonháztartást és elősegíti a tesztoszteron felszabadulását. Az “erőgomba” “stresszellenes hatását” is fontos lehet megemlíteni.

Ismert a hernyógomba légzőszervekre és tüdőfunkcióra gyakorolt előnyös befolyása is, segítségnek bizonyult többek között köhögés és léguti gyulladások esetén. Immunrendszerre gyakorolt stimuláló hatása a poliszacharidokra, nukleinsav származékokra és más bioaktív hatóanyagokra vezethető vissza. A különböző klinikai vizsgálatokban bizonyították májvédő tulajdonságait is.

Összetevők: 100% Cordyceps Sinensis 10:1 kivonat.

Adagolási javaslat: 
Napi 1 adag (1,5g), azaz három adagolókanálnyi mennyiség 200ml vízzel / gyümölcslével / joghurttal / fehérjeshake-el / kávéval vagy teával összekeverve a reggeli kezdésekor.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft

+ Véleményt írok

#3 - M. Péter2022.03.12. 01:36

Ez a legjobb ár értékű hernyógomba készítmény amit manapság kapni lehet.
Megannyi jótékony hatása van, amiből többet érezni is lehet fizikálisan és mentálisan is egyaránt. Egy kimondott szuper étel gyógy hatásokkal.
Örülök, hogy ilyesmit is csináltok Proteinsupp! Mostantól ezt is innen rendelem majd.

#2 - Atesz2021.06.06. 18:18

Kimondottan érezhető az állóképesség és tüdőkapacitást fokozó hatása.
Nagyon sok oldalú jó hatása van az egészségre, így mindenkinek csak ajánlani tudom.

#1 - Szilvi2021.05.14. 16:15

Nagyon szépen köszönöm, hogy beszereztétek ezeket a gyógygomba kivonatokat! Ilyen koncentrált formában ekkora mennyiségért eddig dupla annyit fizettem. Anyummal évek óta szedjük a hernyógombát és a pecsétviaszgombát az algák mellett. Azóta nem voltunk egyszer sem betegek!
Szuper webshop kedves ügyfélszolgálattal és kiváló termékekkel!