PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Tabletta - 7Nutrition

MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Tabletta - 7Nutrition
MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Tabletta - 7Nutrition
Új
Értékelés:

Cikkszám: Melatonin - Vegan - 60 Tabletta - 7Nutrition

MELATONIN.
Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus.

60 Negyedelhető Tabletta - 240/120/90/60 Adag.
4mg Melatonin Tablettánként.

Gyorsabb Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Magasabb Növekedési Hormonszint.

A Melatonin az egyik legismertebb hatóanyag az álmatlanság leküzdésére. A Melatonin kritikus szerepet játszik az ébrenlét és az alvás ciklusainak szabályozásában. Emellett antioxidánsként is működik. A pluszban, étrend-kiegészítő formájában bevitt melatonin hozzájárul a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Kutatások igazolják, hogy a melatonin hatékonyan javítja az alvási fázis minőségét és hosszát is, valamint használata segít helyreállítani a huszonnégy órás biológiai ciklust, amely az éjszakai műszakban dolgozóknál és a gyakran repülőgéppel utazó embereknél is etolódhat.

A melatonin a tobozmirigyben termelődik. Ez az agyban elhelyezkedő, aprócska mirigy. Működése nagyban függ a cirkadián ritmustól, vagyis attól, hogy mennyi fény jut el a tobozmirigyig. Mikor a fény áthalad a retinán, az agy üzenetet küld a tobozmirigynek, hogy csökkentse a melatonin termelését, így következik be az ébredés. Mikor gyenge a fényhatás, az agy a melatonin termelésére stimulálja a tobozmirigyet; ez felkészíti testünket az alvásra. Ebből következően a tobozmirigy sötétben a legaktívabb.

A tobozmirigy a melatoninkiválasztás mellett más, belső elválasztású mirigyek működését is befolyásolja. A melatonin igen fontos szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában, vagyis abban, hogy mikor alszunk el, mikor ébredünk fel, mennyire mélyen alszunk és mennyire tudjuk kipihenni magunkat. 

A melatoninnak erős antioxidáns hatásai is vannak, vagyis hozzájárul a szabadgyökök elleni küzdelemhez és az immunrendszer megerősítéséhez. Jótékony hatással van a szív és érrendszerre, a hólyagokra és a prosztatára is. Több tanulmány is arra enged következtetni, hogy a melatonin erős rákmegelőző hatással is bír.

Stressz jelentkezése során a melatoninszint megváltozik. Éjszaka a stressz csökkenti a melatonin-koncentráció szintjét, míg napközben fokozza a melatonin termelését, ami a kortizol szint (stressz hormon) növekedésével hozható összefüggésbe. A melatonin a szervezet által érzékelt stimulációk szintjének szabályozásával enyhítheti a stressz tüneteit.

Szorongás esetén a melatonin segít enyhíteni az olyan, napközben tapasztalt kimerültséghez kötődő tüneteket, mint a nappali fáradékonyság, álmosság, álmatlanság és izgatottság. Általános nyugodt közérzetet biztosít, és támogatja az agyi funkciókat.

Összetevő 1 tablettában: 4mg Melatonin.
Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid.

Adagolási javaslat: Igénytől függően napi negyed (1mg), vagy fél (2mg), vagy háromnegyed (3mg), vagy egy teljes tabletta (4mg) lefekvés előtt 30 perccel.
Érdemes kitapasztalni a megfelelő mennyiséget alacsony dózissal indítva és szükség esetén emelni negyed tablettaként.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 2 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Nagy András2022.03.22. 22:43

Kiváló termék, remekül alszom amióta elkezdtem szedni.