PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

NAC - Májtisztítás, Tüdőtisztítás & Immunerősítés - 120 Kapszula - 7Nutrition

NAC - Májtisztítás, Tüdőtisztítás & Immunerősítés - 120 Kapszula - 7Nutrition
NAC - Májtisztítás, Tüdőtisztítás & Immunerősítés - 120 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: NAC - N-Acetil-L-Cisztein - N-Acetyl-L-Cystein - Vegan - 7Nutrition

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

NAC - N-Acetil-L-Cisztein.
Immunerősítő, Májtisztító, Tüdőtisztító.

120 Vegán Kapszulás Kiszerelés.
700mg NAC Kapszulánként.
120 Napra Elegendő Mennyiség.

Erősebb Immunrendszer.
Máj Tisztítás.
Tüdő Tisztítás.

Vese Tisztítás.
Vegán Barát Termék.

Az N-Acetyl-L-Cysteine (NAC) bizonyítottan az egyik legerősebb immunrendszer-erősítő és egyben májtisztító hatóanyag melyet ma már az orvosok is alkalmaznak betegeknél a máj teljes regenerálása céljából. Így érthető, hogy az egyik hatékonyabb májvédő hatóanyagnak bizonyult.
Nagyon erős légüregtisztító és tüdőtisztító hatással bír.
Így megfázás, influenza, és tüdőfájdalmak esetén kimondottan ajánlott a használata már csak emiatt is. Mindemelett pedig tisztítja a veséket is és erősíti a szív és érrendszert.

Említésre méltó pozitív hatásai közé tartozik az is, hogy jótékony hatással van az idegrendszerre, az izomzatra, a csontozatra, a szemre, a haj növekedésére és az anyagcserére is. Segíthet a betegségek megelőzésében és az emésztőrendszer normális működésében is.

Magas kéntartalma révén segít közömbösíteni az anyagcsere folyamatok káros melléktermékeit, a szabad gyököket. A NAC fontos ismertetőjegye, hogy növeli szervezetünk leghatásosabb
mester antioxidáns vegyületének, a glutationnak a termelődését is, ami nélkülözhetetlen többek közt az agy, a légzőszervek és a máj működése szempontjából. A NAC erős antioxidáns hatásának köszönhetően hatékonyan védi és fiatalítja sejteket, ezáltal lassítja az öregedés folyamatát is.

Az NAC erőteljes méregtelenítő hatással rendelkezik, mivel kelátképző hatásának köszönhetően képes összekapcsolódni a szervezetünkben felhalmozódott káros nehéz fémekkel (pl.: higany, ólom, kadmium vagy arzén) és kivezetni azokat. 

Az NAC-t szokás a másnaposság egyes tüneteinek kezelésére is használni, mivel képes a másnaposságért felelős acetaldehid mérgező hatásait ellensúlyozni. Az NAC elősegíti, hogy az alkohol metabolizmusa során az acetaldehid mielőbb a lebomlás következő fázisába lépjen, azaz viszonylag ártalmatlan ecetsavvá alakuljon. Az NAC hatással van az agyunkban található glutamát nevű neurotranszmitter termelődésére is, melynek kóros túltengése hozzájárulhat különféle idegrendszeri betegségek és függőségek (nikotin-, alkohol- vagy kábítószer függőség) kialakulásához. Az NAC képes a kórosan magas glutamát szint csökkentésére és ezáltal bizonyos mentális zavarok (pl. skizofrénia, depresszió, bipoláris zavar) és függőségek enyhítésére is. 

Az NAC képes feloldani a nyákot, különösen a tüdőben és a légutakban: felszakítja, illetve fellazítja az alsó légutakban termelődő, köhögéssel ürülő váladékot. Ezt a hatását a nyákban lévő fehérjék közötti kötések bontásával éri el. Ezért az NAC visszaszorítja a légúti betegségek tüneteit: többek közt elősegíti a krónikus hörghurut, a COPD, az asztma-allergia és az orrmelléküreg dugulás enyhülését is. Az NAC szedése a téli hónapokban segíthet megelőzni és hatékonyabban kezelni az influenza-szerű tüneteket. 

Az NAC használata erősíti a kötőszövetet, csökkenti a gyulladásos ízületi fájdalmakat és segíti az izomzat regenerálódását. Hozzájárul továbbá a feszes, fiatalos bőr és az egészséges dús haj kialakulásához és fenntartásához is.

Összetevők 1 kapszulában: 700mg N-Acetyl-L-Cysteine.
Egyéb összetevők: növényi cellulóz kapszula.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula étkezés előtt közvetlenül.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 4 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - Edina2021.09.29. 14:05

Az L-Gluthatione-al szedem felváltva mivel mindkettő fokozza a Glutation mennyiségét a szervezetben, de ugyanakkor mindkettő más úton teszi azt egyéb jótékony hatásokkal. Míg az L-Gluthatione a bőröm és az ízületeim minőségén javít addig az NAC a hangulatomon és a tüdőkapacitáskámon javított nagyon sokat. Ajánlom mindkét terméket!

#3 - K Dávid2021.05.11. 23:22

A májenzim értékeim magasak voltak, és mivel egy dietetikus barátom kimondottan javasolta ezt a termékek így hát tettem vele egy próbát.
1 hónap alatt teljesen rendbe hozta az értékeimet. Sőt azt vettem észre, hogy még a tüdőkapacitásomat is fokozta, és a kardió is sokkal jobban megy amióta szedem az NAC-t. Ez a kiszerelés ilyen magas dózissal nagyon költséghatékony is ráadásul!

#2 - Gábor2021.04.24. 17:09

Na, ez a termék nagyon jó kiszerelés!
Az alapanyag eleve hasznos, de nekem maga a kiszerelés jött be a legjobban, csak bedobom és megyek a dolgomra.
Napi 1 tabit toltam, és kitűnöek maradtak az értékeim (laborral ellenőriztem folyamatosan).

#1 - Atesz2020.06.01. 15:41

Nagyon hasznos kiegészítő szuper áron!