PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

BLITZ™ - Nagyobb Erő & Izomtömeg - Természetes SARMs - Arachidonsav - Muscle Rage

BLITZ™ - Nagyobb Erő & Izomtömeg - Természetes SARMs - Arachidonsav - Muscle Rage
BLITZ™ - Nagyobb Erő & Izomtömeg - Természetes SARMs - Arachidonsav - Muscle Rage
Értékelés:

Cikkszám: Blitz - Arachidonic Acid - Natural Sarm - Muscle Rage

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

BLITZ™.
Nagyobb Erő & Izomtömeg.

120 vegán kapszulás kiszerelés.
1400mg Arachidonic Acid + 10mg Bioperine adagonként.

Nagyobb Izomtömeg.
Teltebb Izomzat.
Felfokozott Erő.
Jobb Állóképesség.
Gyorsabb Regeneráció.
Vegán Barát Termék.

A BLITZ hatóanyaga az Arachidonic Acid (ARA), azaz Arachidonsav, amely több izomépítő faktort is fokoz egyszerre.
Ezek közé tartozik az androgén receptorok aktiválása, a fehérjeszintézis, az IGF1 szint, az inzulinérzékenység fokozása, valamint a lokális izomgyulladás edzés hatására és az ezáltal felgyorsult izomregenerációs folyamatok is.

Ezek alapján az Arachidonsav nagyon fontos szerepet játszik a vázizomszövet növekedésében, helyreállításában, valamint az izom-hipertrófia folyamatában is.

Erre mutat rá az egyik legújabb 8 hetes tanulmány is, ahol 30 egykorú fiatal sportolót kértek fel és az alábbiakat állapították meg 1400mg-os dózisban: Az ARA csoportba tartozó férfiak átlagosan 3,6 kilót, míg a placebo csoportban csak 0,2 kilót szedtek fel. Az ARA csoport 88% -kal nagyobb növekedést észlelt a comb izom vastagságában. Ráadásul jelentős erő növekedést is tapasztaltak az ARA-t szedők, mivel átlagosan plusz 20 kilóval többet voltak képesek teljesíteni fekvenyomásban és a lábtoló gépen is a placebo csoporthoz képest. Végül pedig a csúcs anaerob teljesítmény közel háromszorosára nőtt az ARA csoportban.

1.BLITZ-ben megtaláltuk a SARM-ok természetes alternatíváját, sőt még többet is! Több tanulmány is rámutatott, hogy az Arachidonsav (ARA) közvetlenül érintett az Androgén Receptor Aktivitás, és az izmok lokális Tesztoszteron Érzékenységének befolyásolásában is. Az egyik kutatásból például kiderült, hogy az ARA-ban gazdag étrend hatására az androgén receptorok koncentrációja több mint a duplája volt. Gondoljunk bele, hogy a BLITZ mire lehet képes a napi 1400mg-os dózisával amikor egy magas Arachidonsav-at tartalmazó étrend is kb csak az 500mg-os dózist éri el! 

2. Az Arachidonsav az izomnövekedés szempontjából biológiailag legaktívabb zsírsav. Prosztaglandinokká (PGE2 és PGF2alfa) történő átalakulása folytán az ARA képes fokozni a Fehérjeszintézist és szabályozni a lebomlást a helyi szövetekben, így késztetve azokat növekedésre. Kutatások során kimutatták, hogy a PGF2alfa erőteljesen közrejátszik a Hipertrófia kialakulásában és a fúzió második szintjében azzal, hogy a már létrejött újdonsült myotube-ok sejtmagszámának növekedését befolyásolja.

3. Az Arachidonsav-ról ráadásul bizonyították, hogy fokozza a P13K (foszfatidil-inozitol-kináz) enzim termelődését is, amely pedig növeli az IGF1-et, az Inzulinérzékenységet, a Glükóztranszport és a Fehérjeszintézis ütemét is. Ebben az esetben például 4 fontos izomépítő folyamatot is stimulál egyszerre azáltal, hogy fokozza a P13K termelését.

4. Az Arachidonsav másik fontos feladata, hogy felelős a fizikális terhelés által kiváltott lokális izomgyulladásért. Ez azt jelenti, hogy edzéssel párosítva gyakrabban eredményez izomlázat a megedzett izomban, ami által azonban serkenti az izomegeneráló és izomépítést sürgető folyamatokat.

Mi a helyzet az egészségügyi hatásaival ?
A klinikai kutatások alapján az arachidonsav használata teljesen biztonságos. Az arachidonsavat fogyasztó alanyok nem számoltak be semmilyen negatív mellékhatásról, és semmilyen negatív változást nem tapasztaltak. Ráadásul egy képzett férfiakkal végzett vizsgálat még a nyugalmi gyulladás csökkenését is megállapította. Mi több, a gyulladást jelző IL-6 (intraleukin-6) szérum szintje jócskán csökkent az arachidonsavat fogyasztó csoportban, ami azt jelenti, hogy potenciális előnyöket tartogathat a szisztémás (teljes testet érintő) gyulladások kezelésében is.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: napi 4 kapszula edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: napi 4 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

2 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Egészségügyi problémák és gyógyszerek mellett ne szedje a terméket!

Összetevők 4 kapszulában:
1400mg Arachidonic Acid, 10mg Bioperine,
növényi kapszula, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Allergén figyelmeztetés: Omega-6 zsírsavszármazékot tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 17 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#9 - Nagy Gergely2022.05.05. 14:13

Az előzőkhez hasonlóan én is csak jókat tudok mondani a Blitzről. 2 doboz alatt kb 6 kilót rám pakolt és erőben úgy megtolt hogy minden gyakorlat sokkal több súllyal megy most. Külsőre látványos amit eredményezett, többen is kérdezték hogy milyen szereket használok éppen hogy ennyit javult a formám.
Szóval tényleg hatékony és merem ajánlani mindenkinek!

#8 - M. Péter2022.03.12. 01:22

Sziasztok!
A természetes anabolikumok közül számomra ez vált be a leginkább.
Az első kúra alatt 2 dobozzal felszedtem 5,5 kg-ot. Most a második kúra alatt még feljött rám szárazon 3,5 kg és persze még több erő.
A nagyobb izomcsoport gyakorlatoknál 10-20 kilókkal többet tudok megmozgatni ugyanazzal a szabályos kivitelezéssel.
Szóval csak is ajánlani tudom nektek ezt a készítményt!

#7 - Atesz2022.02.13. 17:44

Az előző kommentelőkhöz hasonlóan én is csak jókat tudok mondani a termékről. Számomra több erőt hozott mint anno az LGD, tömegben meg kb ugyanazt a mennyiséget hozta fel. Víz, zsír egyáltalán nem jött fel, sőt talán ment is le valamennyi fölösleg, mert a hasam is kidogozottabbnak tűnik most.
Ajánlom mindenkinek aki több izmot szeretne magára tenni természetes úton!

#6 - K. Zoltán2022.01.26. 00:11

Szuper cucc! A Seismic kúra után még rám pakolt vagy 4 kiló izmot, úgyhogy az már előtte felhozott kb 8 kilót. Ez a Blitz erőben talán a leghatékonyabb az összes közül.

#5 - Sámson2021.11.29. 08:15

Azoknak ajánlom ezt a tökéletes kiegészítőt, akik régóta naturál edzenek és valaminek végre “történni kellene”…Fog történni, méghozzá a következők: teltebb száraz izomzat, statikus (súlyzós) és dinamikus (küzdősport) erőnövekedés, rekord regeneráció. És a rég elfelejtett izomláz. Személyes tapasztalatom alapján ,ebből a cuccból-és minden komolyabb izom tömegnövelőből (ami simán helyettesíti a SARM-okat) 2 havi adagot kell venni, mert kb 2-3 hét mire beindul, de akkor nagyon… Az viszont gáz ha elfogy pont amikor nagyot ütne, és esetleg közben kifogy a Proteinsuppon is... Nattybol-al (Laxogenin-el) fullos párost alkotnak.

#4 - Horváth Gábor2021.11.20. 22:18

Komoly erőnövekedést eredményez már az első napokban, 1 hónap alatt pedig feldobott rám 3 kilót szárazon ami igencsak nagy szám. Kimondottan hatékony termék nem csak testépítőknek de erőemelők számára is!

#3 - Strongman2021.10.15. 14:29

Megvan az Osta utódja! Ez a termék nálam kb ugyanazt hozta, sőt erőben talán többet is. Egy másik dolog aminek nagyon örültem, hogy a lightosabb edzéseim után is izomlázat eredményezett, így lényegében a kevésbé durva edzések is hatásosabbá váltak ezáltal. Valahol olvastam is, hogy pontosan emiatt kimondottan ajánlott a termék hatóanyaga az arahidonsav azoknak akik otthon edzenek és nem tudnak olyan olyan nagy variálással vagy olyan intenzíven edzeni. A durvább edzés napokon meg azt vettem észre, hogy sokkal jobban bírom és kevesebb pihenőre van szükségem. Ajánlom!

#2 - M. Attila2021.09.15. 11:40

Azonnal érezhető erőnövekedést eredményezett nálam! 1 hete megy még csak a termék, de már áthozott az eddigi határaimon és minden gyakorlat több súllyal megy mint eddig. Majd írok még a fejleményekről 2 doboz után.

#1 - Sándor2021.09.11. 12:43

Ez egy komoly termék, brutál mód hozza az erőt és a tömeget is! Arra számítani kell, hogy a durvább edzések után mocskos izomlázat csinál, de ez egy kimondottan hasznos dolog aminek én és szerintem minden komolyabb testépítő örülhet. Mindenesetre ez a termék nem a tamponfiúknak készült, így csak azoknak ajánlom akik hajlandóak mellette keményen edzeni és nem sírnak az izomláz miatt. 5 csillag.