PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

CREATINE STRONG™ - Professzionális Kreatin Formula - 7Nutrition

CREATINE STRONG™ - Professzionális Kreatin Formula - 7Nutrition
CREATINE STRONG™ - Professzionális Kreatin Formula - 7Nutrition
CREATINE STRONG™ - Professzionális Kreatin Formula - 7Nutrition
Új
Értékelés:

Cikkszám: Creatine Strong - Kreatin Mátrix - 7Nutrition

CREATINE STRONG™.
Ananolikus Kreatin Formula.

400g - 80 adag.
Zöld Alma, és Narancs ízesítésekben.

Nagyobb Erő & Állóképesség.
Felgyorsult Izomépítés.
Fokozott Regeneráció.
Jobb Mentális Teljesítmény.

A CREATINE STRONG egy anabolikus hármast alkot a Tri-Kreatin-Malát, a Taurin és a Glutamin kombinációjával a maximális izom-volumenizáló hatásért és a regeneráció felgyorsításáért. Hibátlanul oldódik, nem okoz semmilyen gyomorpanaszt és mindhárom ízesítésben kimondottan finom.

A Kreatin bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt az ATP(energia)-szintézis megnövelésével. A Tri-Kreatin-Malát sokkal hatékonyabban fokozza az energiaszintézist mint a többi formája, így kiválóan hozzájárul az állóképesség fokozásához és az energiatermelő folyamatok javulásához. Jobb vízoldékonyságának köszönhetően remekül tolerálja a szervezet és nagy része hasznosulni tud. A kreatin ugyancsak jó hatással van az agyi funkciókra és fokozza az agy kapacítását.

Taurin egy rendkívül fontos intracelluláris aminosav számos létfontosságú szereppel, amelyek javult fizikális és mentális teljesítményt eredményeznek. A kreatinhoz hasonlóan az izomsejtekbe vonzza a vizet, ezáltal erőteljes sejttérfogatnövelőként is működik. A taurinról azt is kimutatták, hogy növeli az izom erőtermelő képességét, és értágító hatású is, mivel a nitrogén-oxid nagyobb felszabadulásához vezet. A taurin továbbá segít szabályozni a víz és az elektrolit egyensúlyát a vérben és a sejtekben, ami segíthet az izomgörcsök megelőzésében az intenzív edzéseknél.

A Glutamin használata nagyban segít a regenerálódásban, a gyorsabb fejlődésben, illetve az izmok erejének megnövelésében. A tanulmányokban kimutatták hogy nagyon jó hatással van az emésztésre is, illetve a sérülések utáni gyógyulást is felgyorsíthatja. Az izomzat aminosav tartalmának 60%-a Glutaminból áll, így rendkívüli fontossága van a testépítésben.

Összetevők:  1 adag (5g)   2 adag (10g=Napi Adag)
Tri-Creatine   3000 mg        6000 mg
Taurine           1000 mg        2000 mg
Glutamine        500 mg         1000 mg

Összetevők a napi adagban: 6000mg Tri-Creatine-Malate, 2000mg Taurine, 1000mg Glutamine.
Egyéb összetevők: citromsav, aroma, szukralóz.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon 10g (két adagolókanálnyi mennyiség) 400ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.
Alternatív opcióként 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel edzés előtt, és 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel edzés után.

Pihenő napokon 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) reggeli előtt közvetlenül, majd 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) vacsora előtt közvetlenül.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést. Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő anyagot.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 11 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Dávid2022.08.03. 00:54

Narancsosban rendeltem, savanyú de kellemes íze van. Hatásban érezni hogy megdobja az edzéseimet és jobban is bedurranok tőle. Ajánlom.

#1 - Zoli2022.07.21. 23:15

Ma teszteltem zöld almás ízben edzés előtt. Brutál jót edzettem, jobban bedurrantam és kevesebbet kellett pihennem a sorozatok között is. Ízre pedig kimondottan finom!