PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

HCL CREATINE - 100%-os Hasznosulású Kreatin-Hidroklorid - 350 Kapszula - 7Nutrition

HCL CREATINE - 100%-os Hasznosulású Kreatin-Hidroklorid - 350 Kapszula - 7Nutrition
HCL CREATINE - 100%-os Hasznosulású Kreatin-Hidroklorid - 350 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: Hcl Creatine - Kreatin-Hcl - 350 Kapszula - Hozzáadott Taurin - 7Nutrition

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

HCL CREATINE.
100%-os Felszívódású Kreatin-HCL Óriási Kiszerelésben.

350 Kapszulás kiszerelésben.
Hozzáadott Taurinnal.

Hatékonyabb Izomépítés.
Nagyobb Erő-Állóképesség.
Gyorsabb Regeneráció.
Maximális Felszívódás.
Semmi Vízvisszatartás.

Nincs feltöltés, nincs vizesedés!
A Kreatin-Hidroklorid a kre-alkalynnál és a kreatin-etil-észternél is hatékonyabb kreatin típus. Ez a modern formájú kreatin nagyon stabil és ellenáll az emésztőrendszer savas környezetének így nagyon könnyen oldódik.
Kiváló felszívódó képességgel rendelkezik, az átlagosan jól hasznosuló mikronizált monohidrátnál is 59%-al jobb a felszívódása és az oldódása is.

A kreatin egy létfontosságú molekula, mely a szervezet energiatermelő folyamataiban, az izomnövelésben, és egyes neuromuszkuláris funkciók ellátásában is érintett. A szervezet minden sejtjének energiaellátásáért felelős. Bár előfordul a természetben is, szervezetünk a szükséges mennyiség mindössze 50%-át képes szintetizálni, a többit kénytelenke vagyunk étkezések, vagy étrendkiegészítők szedése útján bevinni a szervezetünkbe.

A Kretin-HCL jelenleg a legnépszerűbb modern kreatin típus mivel hatékonyabb mint a többi kreatin forma, minimális mennyiség is elegendő belőle, nincs szükség kúra szerű szedésre, nincs szükség feltöltésre és nem okoz vízvisszatartást sem. A nemkívánatos puffadás és vizesedés is elkerülhető a használatával.

A Kreatin-HCL fogyasztása jelentősen növelte a sejtvolumenizációt, ami anabolikus környezetet, azaz izomépítéshez ideális körülményeket teremt. Így maximalizálja az edzések hatékonyságát már a kúra elejétől kezdve.

A Kreatin-Hidroklorid használata során az alanyok képesek voltak jelentősebb vízvisszatartás nélkül növelni a testtömegüket. Emellett a megfelelő adagolás betartásával olyan plusz előnyöket is élvezhettek mint a jelentős izomnövekedés, a gyorsabb regeneráció, jobb hidratáltság, és a kreatin praktikusabb, egyszerűbb bevitele.

A kutatások megerősítették, hogy a kreatinnak ezen formája jóval hatásosabb, és biológiailag sokkal jobban hasznosítható a szervezet által, mint a többi kreatin. A kutatás kimutatta azt is, hogy 50 testsúlykilogrammonként mindössze ¼ teáskanál kreatin HCl elegendő a hatékony dózis biztosításához. Ezzel is bizonyítva, hogy valóban minimális adagokra van szükség belőle más kreatin típusokkal ellentétben. Emellett egész évben szedhető bármiféle kockázat nélkül.

A HCL CREATINE-hoz hozzáadott Taurin még inkább növeli az izomsejtek glükóz felvételét és tovább fokozza a kreatin felszívódását és annak beépülését.

Adagolási javaslat:
Edzés napokon 5 kapszula edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Komolyabb sportolók szedhetnek napi 2 x 5 kapszulát.
Ebben az esetben javasolt 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd megint 5 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

Összetevők 5 kapszulában: 3,5g Creatine Hydrocloride, 0,5g Taurine.
Egyéb összetevők: zselatin.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 8 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Sándor2021.09.18. 16:53

Ez a kreatin vált be a számomra eddig a legjobban. 3 doboz alatt szépen hozott fel izmot és azzal együtt erőt is. Jó cucc, ajánlom.