PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

KING TEST™ - Extrém Tesztoszteron Fokozás & Ösztrogén Optimalizálás - Muscle Rage

KING TEST™ - Extrém Tesztoszteron Fokozás & Ösztrogén Optimalizálás - Muscle Rage
KING TEST™ - Extrém Tesztoszteron Fokozás & Ösztrogén Optimalizálás - Muscle Rage
Értékelés:

Cikkszám: King Test - Daa - Prolensis - Ksm66 - Muscle Rage

KING TEST™.
Extrém Tesztoszteron Fokozás & Ösztrogén Optimalizálás.

300 Kapszulás Kiszerelés.

Maximális Tesztoszteron Szint.
Ösztrogén Szint Optimalizálás.
Fokozott Szexuális Teljesítmény.
Gyorsabb Izomépítés.
Brutális Állóképesség.
Több Önbizalom.

Több mint csak egy erős tesztoszteron fokozó!

A KING TEST egy hormon optimalizáló készítmény amely egyszerre fokozza extrém szinre a tesztoszteront, miközben hatékonyan csökkenti ösztrogént és segít azt egy alacsonyabb de még egészséges szintre optimalizálni.

Ezáltal egyszerre eredményez nagyobb erőt, brutális állóképességet, több önbizalmat és motivációt, valamint fokozott libidót és szexuális teljesítményt is.

Hatását a fiatalabb és az idősebb férfiak is egyaránt megérezik általában már az első héten.

A legtöbb tesztoszteron fokozóval ellentétben a King Test hatékony összetevőket tartalmaz bizonyított dózisokban.

Az összetevőkről adagondként (10 kapszula):

ProLensis™ (1000mg): a Bulbine Natalensis növény kivonat szabadalmaztatott formája amely a tanulmányok alapján bizonyítottan akár 347%-kal megemelheti a Tesztoszteron szintjét, 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét, hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. A Prolensis az ösztrogén szintet is csökkenti átlagosan 35%-al. Ezek alapján a Prolensis egy természetes hormon optimalizáló amely ráadásul extrém szintre fokozza a tesztoszteron termelését.

D-Aspartic Acid (3000mg): egy speciális aminosav mely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet 20% - 60% között. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok embernél megmaradt a megemelkedett teszoszteron szint.

KSM-66™ (1000mg): szabalmaztatott Ashwagandha kivonat, amely általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

Maca Root Extract (1500mg): gyorsan és érezhetően stimulálja a libidót, azaz hatékonyan fokozza a szexuális vágyat. Emellett energizál, javítja a közérzetet és jó hatással van az állóképességre is.

D3 Vitamin (2500IU): magas dózisban hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést, mindemellett pedig köztudottan erős immunerősítő és méregtelenítő hatással is bír.

Piperine (10mg): az összetevők felszívódását és hasznosulását a maximumra fokozza, miközben javítja a zsírégető folyamatokat is.

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, zselatin.


Adagolási javaslat:
 Férfiaknak napi 10 kapszula. 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 5 kapszula vacsora előtt közvetlenül.

3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel! Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. Nőknek nem ajánlott a termék használata!


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula tejterméket és zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 17 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#8 - Strongman2022.08.01. 01:08

Örülök, hogy újból kapható! Számomra ez a tesztoszteron fokozó vált be eddig a legjobban. Nagyon megdobja a hangulatom, a libidóm, és még az állóképességemen, erőmön is tud fokozni. Ajánlom!

#7 - Sz. György2022.06.27. 17:35

Végre találtam egy tesztoszteron fokozót ami számomra is hatékony!
Egy barátom ajánlotta ezt az oldalt, és kimondottan ezt a terméket miután neki is bevált. Egy hete kezdtem el és most már nagyon érzem a hatását. Energikusabb vagyok, jobban teljesítek edzés közben, és a libidóm is olyan mint fiatalabb koromban. Kifogom próbálni a többi tesztoszteronfokozó terméküket is, mert úgy tűnik itt hatásosabb készítmények kaphatóak mint az átlag táplálékkiegészítő boltokban.

#6 - Kovács Zoli2021.11.03. 22:44

Rendesen megtolta a fizikális teljesítményemet és hangulatomat is. Erősebbnek, magabiztosabbnak és egyben jobb kedvűbbnek is érzem magam. A libidót illetően pedig mostanában az asszony is boldogabb és megkért hogy folytassam "akármit is szedek éppen". Szóval 5 csillag, príma cuccos!

#5 - P. Dávid2021.09.09. 20:37

Kiváló tesztó fokozó! Sokat dobott rajtam fizikálisan és mentálisan is. Haveromnak is rendeltünk belőle és neki is nagyon bevált.

#4 - Dani2021.06.23. 19:53

Amióta szedem érezhetően több az önbizalmam és motiváltabb is vagyok.
Fokozta az erőmet és az állóképességemet, és most már külsőleg is kezd látványossá válni a termék hatása. Kiváló termék!

#3 - Gyuri2021.05.15. 17:47

Végre találtam egy tesztoszteron fokozó készítményt ami működik is! Érezni és látni is a hatását. Kimondottan ajánlom a 40 feletti férfiaknak!

#2 - K. Sándor2021.03.30. 15:31

Hatékonyabb mint eddig bármilyen más tesztó fokozó amit használtam! A használata közben sok erő jött fel és az állóképességem a plafonig tolta. Az önbizalomra is tényleg nagyon jó hatással van!

#1 - Szabó Péter2021.01.18. 17:34

Jó hangulatot és magabiztosabb jellemet eredményezett nálam. A teljesítményemre és a libidómra is nagyon jó hatással van. Az asszony is értékeli, hogy a szokásosnál is aktívabb vagyok az ágyban. Férfiaknak 30 felett csak ajánlani tudom.