PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

PROJECTX PCT™ - Teljes Körű Hormon Optimalizálás - Maximális Tesztoszteron Szint

PROJECTX PCT™ - Teljes Körű Hormon Optimalizálás - Maximális Tesztoszteron Szint
PROJECTX PCT™ - Teljes Körű Hormon Optimalizálás - Maximális Tesztoszteron Szint
Új
Értékelés:

Cikkszám: PCT - Hormon Optimalizáló - Project X

PROJECTX PCT™.
Teljes Körű Hormon Optimalizálás.

90 Kapszulás Kiszerelés.

Tesztoszteron Fokozás.
Kortizol Optimalizálás.
Ösztrogén Blokkolás.
DHT Blokkolás.
Fokozott Fizikális & Mentális Teljesítmény.

Teljes körű hormon optimalizáló készítmény amely egyszerre fokozza a tesztoszteront, miközben blokkolja az ösztrogént, valamint optimalizálja a kortizol és a DHT-t szinteket. Ez egyben gyorsabb izomépítést és zsírégetést, csökkent víz-visszatartást, kevesebb stresszt, és magabiztosabb jellemet is eredményez.

Az összetevők egy adagban (3 kapszula):

Bulbine Natalensis Extract (1000mg): A tanulmányok alapján bizonyítottan akár 347%-kal megemelheti a Tesztoszteron szintjét, 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét, hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. A Prolensis az ösztrogén szintet is csökkenti átlagosan 35%-al. Ezek alapján a Prolensis egy természetes hormon optimalizáló amely ráadásul extrém szintre fokozza a tesztoszteron termelését.

Longjack Extract (300mg): Kísérletekben bizonyították, hogy hatékonyan fokozza a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron) és a libidót, valamint fokozza a zsírmentes izomzat növekedését és az izomerőt, miközben csökkenti a kortizol szintet és stresszt. A vizsgálatok egyértelműen kimutatták a csökkent fáradtságot, a felfokozott energiát és a hangulatot, valamint a jó közérzetet azokban az alanyokban, akik Longjack (Eurycoma Longifolia) kivonatot fogyasztottak.

DIM - Diindolemethane (100mg): Bizonyítva csökkenti az ösztrogén szintet, miközben hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelés szintjét. Ez gyorsabb izomépítést és zsírégetést, csökkent víz-visszatartást, kevesebb stresszt, jobb közérzetet és magabiztosabb jellemet eredményez.

KSM Ashwagandha Extract (500mg): Általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

Stinging Nettle Extract (200mg): A benne található 3,4-Divanillyltetrahydrofuran egy speciális növényi lignán (polifenol származék) melyről több tanulmány is bízonyította, hogy képes hatékonyan fokozni a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron), miközben segít enyhén csökkenteni az ösztrogén és a dht szinteket is. A magasabb tesztoszteron-szint közvetlenül hozzájárul az izomépítéshez, az alacsonyabb ösztrogén szint szárazabb külsőt eredményez kevesebb vízvisszatartással, az alacsonyabb dht (dihidrotesztoszteron) szint jó hatással van a prosztatára és a hajhagymákra is.

Egyéb összetevők: organikus rizsliszt, magnézium-sztearát, zselatin.

Adagolási javaslat: 
Férfiaknak napi 3 kapszula lefekvés előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Nőknek nem ajánlott termék!

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Tomi2022.05.05. 14:41

Egy keményebb szteroid kúra után használom mint extra segítséget a Zita mellé. Érezhetően sokat segít a saját tesztoszteron szintem megemelésében és az ösztrogén, kortizol, dht szintek optimalizálásában is. Ezek mellé bedobtam még egy doboz Seismic-et ami szépen segít a felszedett izomtömeg megtartásában és még az állóképességemet is tudta fokozni.

#1 - Jani2022.04.20. 01:30

Érezhetően megtolta a tesztómat, libidómat és a fizikális teljesítményemet is.
Jobb a hangulatom és motiváltabb is vagyok amióta szedem. Ajánlom!