PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

VOLCANO™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás - 150 Kapszula - 7Nutrition

VOLCANO™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás - 150 Kapszula - 7Nutrition
VOLCANO™ - Tesztoszteron & Libidó Fokozás - 150 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: Volcano - Tesztoszteron Fokozó - Vegan - 7Nutrition

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

VOLCANO™.
Tesztoszteron & Libidó Fokozás.

150 Vegán Kapszulás Kiszerelés.

Magasabb Tesztoszteron Szint.
Fokozott Erő-Állóképesség.
Erősebb Libidó.
Jobb Szexuális Teljesítmény.
Több Önbizalom.
Vegán Barát Termék.

A VOLCANO™ egy hatékony tesztoszteron és libidó fokozó készítmény amely kombinálja a bevált régi és a bizonyított új hatóanyagokat. Ráadásul a beleépített ZMA összetevők kimondottan hozzájárulnak a növekedési hormon és az IGF1 fokozásához is.

Összetevői adagonként:

Fenugreek 4:1 Extract (Fenuside) 800mg:
Több tanulmány alapján kiderült, hogy már 500mg-os dózisban is  általánosan 46%-al megemeli a tesztoszteron szintet. Azok akik Fenugreek-et szedtek ráadásul a fokozott tesztoszteron szint mellett erősebb libidót és sperma termelést is tapasztaltak. Csupán 4 hét alatt nagy mértékben megnövelte az izmok erejét, 8 hét alatt pedig a Fenugreek-et szedő csoport általánosan 10kg-al többet tudott fekvenyomni és 90kg-al tudott többet lábbal tolni lábtoló gépen. 
Mindezek mellett az is kiderült, hogy felgyorsítja az izmok glikogén tárainak újra töltését, javítja az inzulin-érzékenységet, a sejtek glükóz és a kreatin felvételét is. Ezek alapján egyértelművé vált, hogy sportolók számára kimondotta nagy segítséget nyújthat a fizikális teljesítmény fokozásában.

Tribulus Terrestris 85% Saponins Extract 800mg:
Egy régóta ismert és a 90-es évek óta világ szinten elterjedt növény amelynek kivonatát azóta megannyi férfi alkalmazza a tesztoszteron és a libidó fokozására. A legtöbb emberi és állati tanulmány alapján bebizonyosodott, hogy a Tribulus hatékonyan fokozza a libidót azaz a szexuális vágyat férfiaknál és nőknél egyaránt, valamint az is bebizonyosodott hogy képes a luteinizáló hormon (LH) szintjét is jelentős mértékben megemelni. 

D Aspartic Acid (DAA) 400mg: Egy speciális aminosav mely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet 20% - 60% között. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok férfinál megmaradt a megemelkedett tesztoszteron szint hosszú távon. 

Maca Root 4:1 Extract 275mg: Megannyi pozitív hatása van az emberi szervetre, immunerősítő, javítja a közérzetet, jó hatással van az állóképességre, kimondottan fokozza a libidót azaz a szexuális vágyat,  miközben energizáló hatással is bír.

Muira Puama 4:1 Extract 225mg: Hasonlóan a Maca-hoz, de a tanulmányok alapján még hatékonyabban és gyorsabban fokozza a libidót. Sőt a sperma termelést is serkenti. Az egyik emberi tanulmányban a kutatás konzekvenciája az volt, hogy, mind férfiak, mind nők esetében úgy tűnik, hogy a szexualitást tetkintve számottevő javulásról számoltak be a résztvevők 65%-a. A muira puama rövid távú hatásai közé tartozik, hogy növeli a vér áramlását a kismedencei területekre, segítve ezáltal a férfi erekciót valamint nőknél az orgazmus intenzitását. Hosszabb távú használata serkentheti a nemi hormonok termelődését mindkét nemnél.

Urtica Dioica 4:1 Extract 150mg: A kivonatot tartalmazó 3,4-Divanillyltetrahydrofuran egy speciális növényi lignán (polifenol származék) melyről több tanulmány is bízonyította, hogy képes hatékonyan fokozni a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron), miközben segít enyhén csökkenteni az ösztrogén és a dht szinteket is. A magasabb tesztoszteron-szint közvetlenül hozzájárul az izomépítéshez, az alacsonyabb ösztrogén szint szárazabb külsőt eredményez kevesebb vízvisszatartással, az alacsonyabb dht (dihidrotesztoszteron) szint jó hatással van a prosztatára és a hajhagymákra is. 

Avena Sativa 4:1 Extract 150mg: Több kutatás is rámutatott, hogy segíthet a szabad tesztoszteron felszabadításában, ez azt jelenti, hogy az aktív tesztoszteronból több válhat előrhetőve a szervezet számára. Az Avena Sativa erőteljes antioxidánsokkal és gombaellenes előnyökkel rendelkezik, kimondottan jó hatással van az immunrendszerre és a koleszterin szintre is.

Saw Palmetto 4:1 Extract 100mg: Jótékony hatással van a prosztatára és megakadályozhatja a hajhullást is. Használata közben kevesebb tesztoszteron alakul át dihidrotesztoszteronná, így közvetetten a tesztoszteron fokozására is jó hatással van-
A Saw Palmetto lényegében egy természetes DHT (dihidrotesztoszteron) blokkolónak mondható.

Ginseng 4:1 Extract 25mg: Fokozza a szexuális vágyat és az élvezetet is mind a két nemnél. Javítja a keringést, megnöveli a vér oxigénfelvételét és növeli a fizikai teljesítőképességet. Javítja a genitális régió vérellátását is. Erősíti az immunrendszert és javítja az agyi funkciókat is.

Magnesium Citrate 150mg, Zinc Citrate 10mg, Vitamin B6 5mg: Ez a kombináció az amit sokszor ZMA-nak vagy ZMB-nek neveznek. Ez a három hatóanyag együttesen lefekvés előtt alkalmazva elősegíti a Tesztoszteron, a Növekedési Hormon és az IGF-1 magasabb szintű termelődését, valamint az alvás minőségének javulását és a regenerációs folyamatok felgyorsulását is.

Black Peppet 95% Piperin Extract 10mg: Az összetevők felszívódását nagyban fokozza. Mindemellett pedig jó hatással van a zsírégető folyamatokra is.


Adagolási javaslat:
 

Napi 5 kapszula lefekvés előtt 15 perccel. 
A termékkel nem szükséges, de javasolt 3 hónap után 4 hét szünetet tartani.

Összetevők 5 kapszulában: Fenugreek 4:1 Extract (Fenuside) 800mg, Tribulus Terrestris 85% Saponins Extract 800mg, D Aspartic Acid (DAA) 400mg, Maca Root 4:1 Extract 275mg, Muira Puama 4:1 Extract 225mg, Urtica Dioica 4:1 Extract 150mg, Avena Sativa 4:1 Extract 150mg, Saw Palmetto 4:1 Extract 100mg, Ginseng 4:1 Extract 25mg, Magnesium Citrate 150mg, Zinc Citrate 10mg, Vitamin B6 5mg, Black Peppet 95% Piperin Extract 10mg, zsírsav-magnéziumsók, növényi cellulóz kapszula.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 12 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#6 - Dávid2022.01.12. 22:13

Nagyobb erő-állóképesség, jobb minőségű alvás, és sokkal erősebb libidó.
Ezekkel jellemezném amit eredményez, ráadásul mindez már az első-második héten is tapasztalható.

#5 - K. András2021.09.02. 23:54

Jó termék, azt hozta amit elvártam tőle. Be is rendeltem belőle még 2 dobozzal.

#4 - Atesz2021.06.06. 18:13

Teszi a dolgát! Ez érezhető erőben, libidóban és hangulatban is.

#3 - Zoli2021.05.19. 14:48

Érezhető a hatása. Fokozta az erőmet, a hangulatomat és a regenerációmat is.

#2 - M. János2021.02.17. 11:45

Csak jókat tudok mondani a termékről, számomra nagyon bevált! Most rendeltem be a második dobozzal. Köszönöm a tanácsokat és a kedvezményes kupont is ProteinSupp !

#1 - M. János2021.02.02. 15:43

Pár nap után már érzem a hatását, több az erőm és energikusabb is vagyok. Lent is érezhetően jó hatással van. Ajánlom!