PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

MAGNESIUM MALATE + P5P B6 VITAMIN - Prémium Minőségű Szerves Magnézium - 120 Kapszula - 7Nutrition

MAGNESIUM MALATE + P5P B6 VITAMIN - Prémium Minőségű Szerves Magnézium - 120 Kapszula - 7Nutrition
MAGNESIUM MALATE + P5P B6 VITAMIN - Prémium Minőségű Szerves Magnézium - 120 Kapszula - 7Nutrition
Értékelés:

Cikkszám: Magnesium Malate - Szerves Magnézium Malát - 7Nutrition

MAGNESIUM MALATE + P5P B6 VITAMIN.
Prémium Minőségű Szerves Magnézium Szerves B6 Vitaminnal.

120 vegán kapszula - 120 adag.
1 kapszula: 820mg Magnézium (44%DV), 5mg B6 (357%DV).

Kevesebb Stressz.
Jobb Agyi Funkciók.
Javult Izomfunkciók.
Erősebb Idegrendszer.

Maximális Felszívódás.
Semmi Gyomor Panasz.

A Magnézium Malát a legjobb felszívódású szerves magnézium típus, amely fokozza a méregtelenítő és regenerációs folyamatokat, és nem okoz gyomor panaszt magasabb dózisban sem.

A Magnézium Malát a magnézium almasavval alkotott sója, amely lényegesen jobban szívódik fel, mint a többi magnéziumforma, ráadásul a többi magnézium típushoz képest sokkal gyomor barátibb, így nagyobb dózisban sem okoz hasmenést.

Biológiai aktivitása az almasavban rejlik, amely a gyümölcsökben természetesen előforduló molekula. Az almasav a Krebs-ciklusban, a szervezet energiatermelő folyamataiban játszik fontos szerepet, amely így magnéziummal kombinálva remek lehetőség a sejtszintű energiai fokozására, a regenerációs folyamatok felgyorsítására és a méregtelenítő folyamatok erősítésére is.

A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, több mint 300 enzim működéséhez szükséges, és részt vesz több mint 325 enzimatikus reakcióban, mint például a zsírszintézis, fehérjeszintézis, idegrendszeri aktivitások, érrendszeri aktivitásokban, csontanyagcserében, az izmok összehúzódásában és ellazításában. Valamint fontos a D-vitamin optimális működéséhez is. 
A magnézium hozzájárul a meszesedés (kálcium lerakódás) megakadályozásához, fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer és izomzat megfelelő működéséhez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. 

A P5P B6 Vitamin egy szerves és legjobban felszívódó B6 vitamin típus, amelynek több mint százféle szerepe van a szervezet optimális működéséhez.
A B6-vitamin részt vesz a normál cisztein-anyagcserében, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében.
A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhen, és a hormonális aktivitás szabályozásához.

Összetevők 1 kapszulában:
860mg Magnézium Malát amelyből 164mg tiszta Magnézium (44% DV),
5mg P5P Koenzim B6 Vitamin (357% DV).
Egyéb összetevők: hpmc növényi kapszula.

Adagolási javaslat: Napi 1 - 2 kapszula fizikális aktivitástól függően.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 3 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Erika2021.12.07. 13:54

Szuper magnézium készítmény, tényleg jobb mint a citrát formája!