PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

VITAMIN B COMPLEX - Szerves B-Vitamin Komplex - 120 Adag - 120 Napra - Supplement Needs

VITAMIN B COMPLEX - Szerves B-Vitamin Komplex - 120 Adag - 120 Napra - Supplement Needs
VITAMIN B COMPLEX - Szerves B-Vitamin Komplex - 120 Adag - 120 Napra - Supplement Needs
Értékelés:

Cikkszám: Vitamin B Complex - B1-B2-B3-B5-B6-B7-B9-B12 - Supplement Needs

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

VITAMIN B COMPLEX.
Szerves B-Vitamin Komplex.

120 Vegán Tabletta - 120 Napra.

Erősebb Immunrendszer.
Fokozott Agyi Funkciók.
Gyorsabb Sejt Regeneráció.
Több Energia.
Jobb Tápanyaghasznosulás.

B1-B2-B3-B5-B6-B7-B9-B12 vitaminok a legjobban hasznosulú természetes formájukban, nagy dózisban, nagy mennyiségben, és felszívódást segítő Bioperine-el kiegészítve.

A szerves B1 (Thiamine Hcl) segíti a szénhidrátokat energiává alakítani, fokozza az anyagcserét, javítja a hangulatot, és fontos szerepet játszik az izomzat és az idegek megfelelő működésében is.
A szerves B2 (Riboflavin 5-Phosphate) segít a fehérjék, zsírok és szénhidrátok lebontásában és azoknak a szervezet számára megfelelő hasznosításában. Ugyancsak fontos szerepet játszik az izomzat és idegek megfelelő működésében.
A szerves B3 (Nicotinic Acid) javítja az agyi funkciókat, segít optimalizálni a vércukrot és vérnyomást, és jótékony hatással van a bőrre is.
A szerves B5 (Calcium D-Pantothenate) fontos szerepet játszik a szénhidrátanyagcsere, zsíranyagcsere, és fehérjeszintézis folyamataiban is, így kimondottan fontos a tápanyagok megfelelő hasznosulásához.
A szerves B6 (P5P Pyridoxal-5-Phosphate) erősíti az immunrendszert, a szívet és az érrendszert, fokozza az agyi funkciókat, valamint segít optimalizálni a prolaktint, a koleszterint, a vérnyomást és a vércukrot is.
A szerves B7 (D-Biotin) elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, elengedhetetlen a máj anyagcseréjéhez. Erősíti a kötőszöveteket, a bőrt, hajat, körmöket, ízületeket, valamint segíti a sejtek növekedését és a nyálkahártyák karbantartását is.
A szerves B9 (L-5-Methytetrahydrofolate) fontos a megfelelő vörösvérsejt képződéshez, és a sejtek megfelelő regenerációjához.
Meggátolja a DNS elváltozásokat, így erős rákellenes hatással bír.
A szerves B12 (Methylcobalamin) fokozza az agyi funkciókat és a hangulatot, erősíti az idegeket, támogatja a megfelelő vörösvérsejt képződést, több energiát biztosít a szervezet számára, és a méregtelenítésben is segít.

Összetevők tablettánként: 25mg B1 Thiamine Hcl (2272%DV), 10mg B2 Riboflavin 5-Phosphate (714%DV), 25mg B3 Nicotinic Acid (156%DV), 25mg B5 Calcium D-Pantothenate (416%DV), 10mg B6 P5P Pyridoxal-5-Phosphate (714%DV), 500uq B7 D-Biotin (1000%DV), 400uq B9 L-5-Methyltetrahydrofolate (200%), 500uq B12 Methylcobalamin (20000%DV), 2mg Bioperine Black Pepper Extract.

Adagolási javaslat: Napi 1 - 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül. 

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 8 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!