PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

E-mail cím:
proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-19 óra között
Kedd: 11-19 óra között
Szerda: 11-19 óra között
Csütörtök: 11-19 óra között
Péntek: 11-19 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

CUTZ™ - Több Oldalú Zsírégetés Extrém Szinten - Chaos Crew

CUTZ™ - Több Oldalú Zsírégetés Extrém Szinten - Chaos Crew
CUTZ™ - Több Oldalú Zsírégetés Extrém Szinten - Chaos Crew
Új
Értékelés:

Cikkszám: Cutz - Hardcore Fatburner - Chaos Crew

Keresd partnerünknél a WWW.PROTEINSUPPX.COM -on!

CUTZ™.
Átfogó Zsírégetés Extrém Szinten.

60 kapszulás kiszerelés.

Hatékony Zsírégetés Több Oldalról.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Fokozott Inzulin-érzékenység.
Csökkent Zsigeri Zsír.
Csökkent Étvágy.

Keresd partnerünknél a WWW.PROTEINSUPPX.COM -on!

A CUTZ™ egy egyedi zsírégető amibe kimondottan a hatékony és ritka összetevők kerültek bele, hogy egyszerre fokozza több irányból a zsírégető folyamatokat.

Egyszerre fokozza a zsíranyagcserét, a szénhidrátanyagcserét, az inzulin-érzékenységet, a pajzsmirigyhormon aktivitását, és a termogenezis (testhőtermelés) folyamatokat, miközben csökkenti az étvágyat is.

Kimondottan kihat a szubkután és a zsigeri zsírokra is egyaránt, így az alhas és derék tájékon megkötött makacs zsírokat is hatékonyan csökkentheti.

Az összetevőkről adagonként (2 kapszulában):
Lotus Leaf Extract 100mg: Kimondottan csökkenti a zsigeri-zsírt és a szubkután-zsírt is egyaránt. Emellett fokozza az inzulin-érzékenységet is, ígylényegében 3 különboző oldalról is támogatja a zsírégető folyamatokat. 
Olive Leaf Extract 
200mg: Nem engedi a fölösleges zsírok lerakódását és fokozza a már eltárolt zsíradék jó irányú felhasznosulását is. Mindezek mellett kimondottan segíti a vérnyomást is normalizálni valamint az ösztrogén-szint kiegyensúlyozottságát is támogatja.
Juglans Regia Leaf Extract
300mg: Extrém szinten fokozza a koncentrálóképességet és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír.
Cupuacu Fruit Extract
 200mg: Óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és vitaminokat, ráadásul olyan flavonoidokkal is tele van amelyek fokozzák az anyagcserét, a koncentrációt, és a fizikális teljesítményt is.
Hordeum Vulgare Extract
100mg: Fokozza az inzulin-érzékenységet, tehát a tápanyagok jó irányú hasznosulását. Emellett kimondottan segít normalizálni a koleszterin szintet és a vércukor szintet is.
Fucas Veisculosus Extract
100mg: Természetes úton mellékhatások nélkül fokozza a pajzsmirigy működését ami hatásos zsírégetést eredményez. Mindemellett pedig segíti a vércukor szintet is normalizálni.
Chromium Picolinate 
500mcg: Fokozza az anyagcserét, jó hatással van az inzulin-érzékenységre és a vércukor szint optimalizálásában is segít.
Methylcobalamin Vitamin B12
2000mcg: Ez a legjobban hasznosuló B12 vitamin típus, amely kimondottan fokozza az anyagcserét, az energia szintézist és az agyi funkciókat is.
Caffeine Anhydrous
500mg: A koffein egy stimuláns, amely egyszerre segíti a zsírégetést a hőtermelés megemelésével és a koncentráló képességet az agyi funkciók fokozásával.


Adagolási javaslat:
 
Első héten: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Második héttől: Napi 2 kapszula szét osztva a nap folyamán. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

Ne lépje túl a 2 kapszulás adagot 24 órán belül! 
2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!
A CUTZ mellett nem ajánlott koffeint és más stimuláns tartalmú készítményt fogyasztani!

Összetevők 2 kapszulában: Juglans Regia Leaf Extract 300mg, Cupuacu Fruit Extract 200mg, Olive Leaf Extract 200mg, Loftus Leaf Extract 100mg, Hordeum Vulgare Extract 100mg, Fucas Veisculosus Extract 100mg, Chromium Picolinate) 500mcg, Methylcobalamin Vitamin B12 2000mcg, Caffeine Anhydrous 500mg.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom! 250mg koffein kapszulánként, és 500mg koffein a napi adagban! A kapszula zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 14 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#5 - Dávid2022.02.03. 21:39

Látványosan pucol! Nálam 4 hét alatt már lefaragott több mint 5 kilót. Kardió és diéta megy mellette természetesen, de ez a termék érezhetően sokat segített. Most kezdem majd a második dobozt.

#4 - Ferenc2021.08.31. 21:16

Szépen formában tartott a nyáron pedig az étrend nem volt a legtisztább.
Kitűnően pucol és energizál is. Ajánlom!

#3 - J. Gábor2021.06.08. 22:09

Hatékony zsírégető ami brutálisan energizál egésznap!
2 doboz után mínusz 9 kiló. Elégedett vagyok, ajánlom a terméket!

#2 - K.N. Ágnes2021.04.14. 16:10

Sokat segített a termék! Home office mellett sajnos jött fel fölösleg a tél alatt, ráadásul két gyermekes anyukaként nem is tudtam annyit sportolni mint amennyit kellett volna, de a Cutz-al és egy jól összetett diéta programmal letudtam adni a fölösleg nagy részét. Hatékony, csak ajánlani tudom!

#1 - A. Robi2021.03.08. 17:10

Rendesen energizál egésznap és látványos változást eredményezett a formámon is. 4 hét alatt -4kg, tehát kb heti 1kg-t pucolt le, ami gondolom hogy szép eredmény úgy nem kardióztam mellette csak a diétát tartottam.
Most rendeltem a második dobozt, csinálok vele még 1 hónapot! :)